IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE JE U CRVENOM, PADAJU REKORDI, ALI TO JE TEK POČETAK… (foto)

Danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, subota…27. 06. 20 20…10 : 53… SVE JE U CRVENOM, PADAJU REKORDI, ALI TO JE TEK POČETAK… (foto)

Ponegdje u planinskim područjma moguć je kratkotrajni pljusak. Jutarnja je temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna do 36 stepeni…

Period do 06.07. Izraženije promjene vremena u Bosni i Hercegovini neće biti ni tokom većeg dijela ove sedmice.

subota , 27.06.2020. godine
Biometeorološke prilike su relativno povoljne.Tokom prijepodneva će biti ugodnije, nakon toga vruće i sparno. Preporučljivo je provesti dan prvo na otvorenom, uz mjere opreza i zaštitu od UV zračenja. Nedostatak svježine u noći mogao bi uzrokovati probleme osjetljivim osobama.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 12; Sokolac 14; Bugojno, Ivan Sedlo 16; Livno, Sarajevo, Srebrenica 18; Bihać, Grude, Sanski Most 20; Banja Luka, Doboj, Prijedor, Tuzla 21; Neum, Široki Brijeg, Trebinje 22; Gradačac, Mostar 23°C.

U nedjelju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne, ponegdje u planinskim područjima moguć je kratkotrajni lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna do 36 stepeni.

Čitaj još:   ZABORAVITE NA KIŠOBRANE Danas nas očekuje PRAVO LJETNO VRIJEME od četvrtka opet kiša... (foto)

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, u planinskim područjima moguć je kratkotrajni lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna do 35 stepeni.

U utorak sunčano vrijeme je i uz malu ali i do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna do 32 Celzijeva stepena…

Zbog održavanja manifestacije „510 Dani Ajvatovice“ danas i sutra od 16 do 17 sati doći će do obustave saobraćaja na raskršću magistralnih puteva M- 5 i M- 16 u Donjem Vakufu. Do sutra ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona…

http://iBalkan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more