IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPLIVAO SNIMAK: Skidao smrtovnice po Pazaru prije dolaska Brnabić i Lončara u Sandžak… (foto + video)

Smrtovnice skidao sa lokala u prizemlju nekadašnje Arap džamije, a to je na početku Prvomajske ulice s objekta koji pripada Islamskoj zajednici u Srbiji …

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:07. 20 20 … 11: 55… ISPLIVAO SNIMAK: Skidao smrtovnice po Pazaru prije dolaska Brnabić i Lončara u Sandžak… (foto + video)

POJAVIO SE Snimak čovjeka koji skida smrtovnice u Novom Pazaru u noćnim satima isplivao je na društvenim mrežama, a građani pišu da se ovo desilo večer uoči posjete i same premijerke Srbije Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Kako se navodi na društvenim mrežama, radi se o osobi koja je zadužena da čuva taj objekat, ali se nadležni još nisu izjasnili o ovom događaju.

Čovjek je smrtovnice skidao sa lokala u prizemlju nekadašnje Arap džamije, na početku Prvomajske ulice u Novom Pazaru. Radi se o objektu koji pripada Islamskoj zajednici u Srbiji, čiji je bivši glavni muftija Muamer Zukorlić.

Podsjetimo, skidanje smrtovnice u Pazaru zabilježeno je neposredno prije posjete premijerke Brnabić i ministra zdravlja Lončara ovom gradu 30. juna.

Čitaj još:   HOROR PRIČA SARAJEVSKOG TAKSISTE: Sejdin Kapo uhvatio FRANCUZA tokom krađe automobila u SARAJEVU... (foto, video)

Javnost je ovim gestom tada bila zgrožena, a građani su izrazili i prvo svoje sumnje da su smrtovnice skidane kako bi se prikrila loša epidemiološka situacija i stvaran broj preminulih.

Prema zvaničnim podacima od 2. jula do danas u Opštoj bolnici Novi Pazara od posljedica koronavirusa živote je izgubilo najmanje 56 građana Novog Pazara, Sjenice i Tutina…

Izvor: Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more