IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADEM Ljajić u rodnom gradu trenira sa FK NOVI PAZAR… (foto i video)

Fudbaler Bešiktaša, Adem Ljajić trenira sa timom iz rodnog grada koji igra Super Ligu Srbije FK Novim Pazarom….

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, fudbal, Putovanje, vijesti, utorak 04. 08. 2020… 16: 51… ADEM Ljajić u rodnom gradu trenira sa FK NOVI PAZAR… (foto i video)

Bivši fudbaler istanbulskog giganta Bešiktaša, Adem Ljajić trenira ovih dana sa klubom iz rodnog grada FK Novim Pazarom.

Po svjedočenju regionalnog portala iBalkan.net se sve dešava zadnja dva dana prije meča koji će Pazarci na svom terenu igrati protiv Partizana a Adem Ljajić je bio u oprevimi svog nekadašnjeg kluba u kom je praktično ponikao, a zatim i igrao dvije seniorske sezone.

Adem Ljajić se po tvdrnjama do kojih smo došli u Istanbulu da se uspješno oporavio od korona virusa kojim je bio zaražen i sezonu je završio u dresu Bešiktaša koji ima ideju da se provjeri koji će biti dalji statu ovo ljeto.

Čitaj još:   VARŠAVA: Ruski ambasador poliven crvenom bojom dok je polagao cvijeće... (foto, video)

Prije svega vlasnici stambolskih “orlova” su svjesni da zbog visoke plate i svih beneficija koje ima Adem Ljajić u gradu na Bosforu….

Prema posljednjim informacijama koje još uvijek nisu potvrđene da je se za reprezentativca Srbije zainteresovan je novajlija u Premijer ligi iz Engleske. Vest Bromvič Albion…

Da sa sa klupe tima iz Engleske je predvodi Hrvat Slaven Bilić. Osim Ljajića, Bilić navodno hoće i svog sunarodinka Domagija Vidu.

Oba igrača su bili veliki oslonci kluba iz Istanbola i da su Ljajić i Vidić dobro durađivalu u dresu “crno- bijele” boje Bešiktaša iz grada na Bosforu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more