IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TINEJDŽER IZ SRBIJE KOJI JE UBIO CRNOGORKU: Braniće se sa slobode, nekretnine garancije! (foto)

Maloljetni Beograđanin je izazvao nesreću na otvorenom moru kod Budve, u kojoj je poginula policajka, pušten je da se braniti sa slobode…

KOTOR: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 11.08 . 2020… 22: 09… TINEJDŽER IZ SRBIJE KOJI JE JAHTOM UBIO CRNOGORKU: Braniće se sa slobode, nekretnine garancije! (foto)

Maloletni Beograđanin M. S. (17), koji je 11. jula izazvao pomorsku nesreću na otvorenom moru kod Budve policajka Maja Šljivančanin smrtno stradala a povređen njen vjerenik Vladan Stanišić, pušten je da se braniti sa slobode …

To je u utorak odlučio kotorski Osnovni sud, prihvatajući jAmstvo koje je ponudila malolJetnikova porodica, a koja se sastoji od nekretnina u Budvi.

Ovaj sud je donio rešenje kojim je prihvatio ponuđeno jamstvo, odnosno upisivanje hipoteke u vrijednosti od 331.450 eura na stan i garažu u Budvi, vlasništvo oca osumnjičenog maloljetnika. Istim rešenjem njemu je ptvo i određena i mjera zabrane napuštanja boravišta opštine Budva- izjavio je sudija Špiro Pavićević, dodajući da na ovo rešenje stranke imaju pravo žalbe u roku od tri dana.

Čitaj još:   ZVANIČNA POTVRDA: MIKA Aleksić, ostaje iza rešetaka, prijeti dugo godina robije... (foto)

Pomorska nesreća dogodila se 11. jula oko 14 časova, ali do danas nije zvanično saopšteno da li je M. S. imao dozvolu za upravljanje jahtom i ko je njen vlasnik.

Jahta, kojom je, kako se tvrdi upravljao maloljetnik, udarila je u barku u da je u njoj su bili Maja Šljivančanin i Vladan Stanišić. Oba plovila su se kretala od ostrva Sveti Nikola prema Jazu. Izvor iz istrage kazao je tada da je jahta prešla preko barke na kojoj su bili Šljivančanin i Stanišić i prepolovila je.

“Nakon sudara, povređeni Stanišić pokušao je da spasi vjerenicu, ali je ona poginula na licu mestu”, kazao isti sagovornik portalu Vijesti.me nakon nesreće.

Rečeno je da se nesreća dogodila između Školjića i Mogren plaže koje su na otvorenom moru. Niko od osam osoba koje su bile na jahti nije povređen.

Izvor Vijesti.me

POLITIČAR NAJBOGATIJI ČOVJEK U DRŽAVI: Ima STANOVE, firme, njive, ŠUME… A NIJE Đukanović! (foto i video)

Stambeni i poslovni prostori, njive, livade, šume, štale, poljoprivredno gazdinstvo, Read more

Srpski tinejdžer ubio policajku u Budvi… (foto i video)

Pomorsku nesreću se dogodila u moru kod Budve a u Read more