IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EDO U SUZAMA MOLI ZILHU DA GA NE OSTAVLJA: “POGINUĆU DA BUDEMO ZAJEDNO!”

Poslije javne prevare i sramote koju joj je priredio, bivši zadrugar Edis Edo Fetić na sve načine pokušava da sačuva brak sa Zilhom Karišik Fetić!

Kako za Pink.rs objašnjava dobro obavješteni izvor, nisu tačni navodi da je Zilha ta koja bi voljela da ostane s Edom, već naprotiv – Fetić se svim silama trudi da povrati njenu ljubav i povjerenje i ostane u braku iako je to, po svemu sudeći, nemoguće.

– Kada sam Zilhi prenijela sve češće glasina tipa….” ako se Edis smiluje da vrati Zilhu hoće li ona?”, “Ako Edis bude ponovo  htio da bude sa Zilhom šta je ona odlučila? “… Iziritirana pitanjima dušebrižnika a znajući da je istina potpuno drugačija, Zilha mi je poslala jako puno poruka od Edisa. Zapravo, odmah dan nakon izlaska iz Zadruge Edis je počeo da salje poruke Zilhi i pokušavao da je pozove….

Svakoga dana na desetine poruka do dana današnjeg. …. Dok sam čitala poruke primjetila sam da je ona odmah počela da ih briše… Vjerovatno se pokajala zato što je Zilha neko ko ljubomorno čuva svoju privatnost i privatnost svoje porodice. Kada sam primjetila da ih briše jedva sam uspjela da sačuvam neke poruke zato što mislim da je vrijeme da se ipak neke stvari iznesu pred javnost…

Željela sam da poručim dušebrižnicima da prestanu da brinu da li će Edis da se smiluje i vrati Zilhu, već neka počnu da brinu da li će Zilha da se smiluje Edisu – otkriva dobro obavješteni izvor, a mi vam ekskluzivno donosimo privatne poruke između Edisa i Zilhe, u kojima se jasno vidi da je nekadašnji zadrugar bukvalno preklinje da se pomire, što ona uporno odbija!

Čitaj još:   NEW YORK: Erdogan, doputovao u radnu posjetu SAD... (foto)

Najviše vas hajem na svetu. Oprosti do neba! Samo kad bi znala koliko te volim… Eto! Znam, grešan sam, najgori sam na svetu, ali te volim… Daj mi samo pet minuta da te vidim i onda me šutni kao kera, nisam ništa bolje ni zaslužio! Ovo je sebično i g*vnjivo što tražim, znam, sve znam… Lepo mi spavaj! – samo su neke od Edovih poruka.

– Alaha mi, boriću se, pa taman poginuo! Ne dam te, da će goreti! – uporan je Edo, na šta je Zilha ostala hladna i jasno mu stavila do znanja kako stvari stoje.

– Bilo, prošlo, završilo se! Ti si bolestan, leči se! Akcija, reakcija, sećaš se? Ne može voda uzbrdo – odgovorila je Zilha, međutim Edo se nije zaustavljao:

Znam, ti si mi lek jedini! Najjača si na svetu, diviću ti se do kraja života! Alah te nagradio najvećom nagradom! Kako sam te samo poželeo, Bože oprosti mi do neba! Pusti da ti skinem zvezde s neba i da mi budeš ceo svet! Plakao sam za vama svako veče, tako mi Boga! Hoću da ti nadoknadim sve! Kunem ti se Alahom najvećim da ću poginuti da opet budemo zajedno svi!

izvor: pinkrs

Čitaj još:   Profesor dr. Ejup Ganić: Ako ode RS, cijepa se i Srbija...
Pred samo FINALE: Stiglo VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA i nastao… MUK (foto i video)

Dobili važna uputstva!!! BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 11. Read more