Srbija

Velikosrpski ideolog slavi DRITANA Abazovića: “U Beogradu bi ga SRPSKA OMLADINA NA RUKAMA NOSILA ”

Velikosrpski ideolog akademik SANU Matija Bećković rekao je danas da je na ujedinjenjoj crnogorskoj demokratskoj opoziciji historijska odgovornost da bude dostojna izborne pobjede i da “Crnu Goru vrati sa stranputice u koju je bila do grla zabasala”.

“Očekujem i da će da iskorjene laž i mržnju koji su ovih decenija u Crnoj Gori našli svoje rodno mjesto. Ideje koje su nekada zastupali ekscentrični pojedinci upadljivog ponašanja postale su, pod gospodinom Milom Đukanovićem, državna ideologija Crne Gore. Podigli su spomenik Titu, a fašistima zovu one koje su žive zapalili u Jasenovcu.”

On je dao veoma značajnu izjavu o Dritanu Abazoviću, rekavši da kad bi Dritan Abazović, lider koalicije URA, sutra stigao u Beograd “nosila bi ga srpska omladina na rukama”.

“Kada bi Dritan Abazović sutra stigao u Beograd, nosila bi ga srpska omladina na rukama. I to je poruka svim Albancima, o kojima je još Marko Miljanov ispisao najlepše stranice. Tako da se ta živa rana podjeljene i posvađane Crne Gore postepeno liječi”, zaključio je, prenose novosti.rs.

izvor. novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Nasilje i šovinizam na stadionima u Crnoj Gori… (foto, video)

Tuče navijača, fizički sukob članova uprava klubova, udarci između igrača i šovinističko skandiranje upereno protiv…

2 minute ago

DARIO Vraneš poručio ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU Vučeviću: Državne granice ne smiju postati i stvarne granice između srpskog naroda… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja DARIO Vraneš čestitao Vaskrs predsjedniku i premijeru Srbije ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU…

32 minute ago

Profesor dr. Srđa Pavlović, o amandmanima na Rezoluciju o genocidu Srebrenici: Vlada Crne Gore potvrđuje lojalnost ALEKSANDRU Vučiću… (foto)

Profesor kanadskog Univerziteta Alberta, dr Srđa Pavlović, podsjeća i kako je ovakva potvrda lojalnosti već…

1 sat ago

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan naivko,…

2 sata ago

SVIH 57 članica Organizacije islamskih zemalja- OIC- a, dalo podršku usvajanju rezolucije o Srebrenici u UN- u… (foto, video)

Zemlje članice Organizacije islamske saradnje (OIC) podržale su Nacrt rezolucije Opće skupštine Ujedinjenih naroda kojom…

3 sata ago

EDITA: PRAVA ISTINA O NAPUŠTANJU ISLAM… (foto, video)

Edita Aradinović još je bila članica grupe „Ministarke“ kada je region brujao da namjerava da se…

4 sata ago

This website uses cookies.