IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Odbornica DPS- a Nemša Omerhodžić, nova predsjednica Skupštine opštine Bijelo Polje… (foto)

Nemša Omerhodžić je rođena u Bijelom Polju, završila Ekonomski fakultet, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Mediteran“…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivost, vijesti, ponedeljak…02. 11. 2020…16: 23… Odbornica DPS- a Nemša Omerhodžić, nova predsjednica Skupštine opštine Bijelo Polje… (foto)

DANAS JE Odbornica DPS-a Nemša Omerhodžić izabrana većinom glasova za predsjednicu Skupštine opštine Bijelo Polje. Za njen izbor glasalo je i 24 odbornika, 4 su bila protiv i 5 uzdržanih, saopšteno iz bjelopoljske opštine.

Nova predsjednica lokalnog parlamenta, je i nakon davanja svječane izjave se zahvalila svima na ukazanom povjerenju i pozvala odbornike na konstruktivnu i ravnopravnu saradnju, usmjerenu na ostvarivanje interesa građana Bijelog Polja.

“Moramo unaprijediti našu angažovanost, kako bi unaprijedili život svih u sredini u kojoj živimo. Zato ću u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti imati razumijevanja i pružati podršku svim konstruktivnim zahtjevima, prijedlozima i inicjativama”, kazala je nova predsjednica SO Bijelo Polje.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: U masovnoj tuči srednjoškolaca povrijeđena 3 učenika i pomoćnik direktora!

Nemša Omerhodžić je rođena u Bijelom Polju. Završila Ekonomski fakultet, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Mediteran“.

Radni angažman započela je još u društvenom preduzeću „Knjigopromet“ i na poslovima knjigovođe, blagajnika i komercijalnog rukovodioca. Duže od dvije decenije je u privatnom preduzetništvu, gdje sasvim uspješno vodi a i Štamparsko– grafičko preduzeće „Merkator“. Za uspješan rad u privredi, od strane Udruženja preduzetnica Crne Gore u 2014.godini, proglašena je a i „ Preduzetnicom godine”.

Podsjećamo, dosadanji predsjednik SO Bijelo Polje Abaz Dizdarević o da je podnio je ostavku na tu funkciju, zbog konflikta interesa, jer će on biti poslanik u državnom parlamentu...

izvor CdM.me

BIJELO POLJE: POLICIJA PRESJEKLA LANAC ULIČNE PRODAJE DROGE

Preduzimajući mjere na suzbijanju ulične prodaje narkotika, nakon višednevne opservacije Read more

KUHA U CRNOJ GORI: Oskrnavljen BAJRAK na brdu kod BIJELOG POLJA…

Crnogorska zastava, postavljena na Dan državnosti ove godine na brdu Read more

HAPŠENJE U SANDŽAKU: TUKAO SUPRUGU I ĆERKU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. Read more