Crna Gora

KAKO JE DRITAN MOGAO ZABORAVITI BRATIĆKU KOJA ZA SEBE KAŽE DA JE SRPSKI NACIONALISTA ???

Lider GP URA Dritan Abazović kazao je za N1 kako ima zamjerke na koncepciju Vlade koju je predstavio mandatar Zdravko Krivokapić.

“Ako me pitate da li imam zamjerke, naravno da ih imam, svi ih imamo. Mislio sam da će koncepcija vlade biti malo drugačija, mislim da su neki resori prebukirani. Imamo jedan resor koji je prilično ogroman, to je moje mišljenje. Mislim da neki resori nedostaju i mislim da je u Vladi trebalo da bude veći broj žena i pripadnika manjinskih naroda”, kazao je Abazović.

Kaže da je imao prilike da bi možda izabrao neke druge ljude.

Upitan kako misli da napravi promjene sa vladom čiji je dio Vesna Bratić koja za sebe da kaže da je srpski nacionalista Abazović odgovara, odgovorio je da je svoju buduću multiresorsku koleginicu Vesnu Bratić upoznao tek prije dva dana.

No, Abazovićeva arhiva kaže drugačije. Dritana je Vesna pratila, reklo bi se, kao lični prevodilac, na jednoj značajnoj večeri. 

Evo šta je Dritan tada objavio na svom Tviter nalogu. 

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović objavio je na svom Tviter nalogu da počinje radna večera komesara za proširenje Olivera Varheljija sa predstavnicima nove vlasti.

“Snažna podrška našem reformskom putu i integracionim procesima. Za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru!”, naveo je Abazović.

Cinici će se, možda, zapitati da li je, s obzirom na vlastita politička i ideološka stanovišta, buduća ministarka imala problema da komesaru Varheljiju prevede sa crnogorskog neke riječi, poput građanska?

izvor: antenaM

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Glumac EMIR Hadžihafizbegović: Nađite mi Bošnjaka, koji je ikada javno rekao da su Srbi genocidni narod, poliću se benzinom… (foto, video)

Slavni bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni…

2 sata ago

JOŠ MALO DA UŽIVAMO U SUNCU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana je… (foto)

U srijedu naoblačenje s lokalnim pljuskovima, u četvrtak kiša... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28,…

2 sata ago

Ramo ISAK ZAPRIJETIO: “Ja ću uhapsiti MILORADA Dodika. Nije ovo 1992. godina, nema više JNA”… (foto, video)

RAMO Isak: „Banja Luka je bh. grad, moj grad. Banja Luka nije Dodikova!“ SARAJEVO: BiH,…

11 sati ago

Akademik prof. dr RADOVAN Radonjić: Crna Gora je prodata država… (foto, video)

A on za onoga sam rekao da je veleizdajnik Crne Gore i uvjeren sam da…

13 sati ago

This website uses cookies.