IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNI POKOLJ: SIN UBIO MAJKU, OCA I SESTRU PA PRESUDIO SEBI!

Mladić (22) hladnim i vatrenim oružjem ubio je troje ljudi s kojima je porodično povezan, a nakon toga je presudio i sebi.

Na području Janča, nedaleko od Ljubljane, 22-godišnjak je hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje porodice, nakon čega je izvršio samoubistvo, javljaju slovenski mediji. 

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 21 sat na području Dugog Brda, nedaleko od Ljubljane, a policija je po dolasku na mjesto događaja zatekla zastrašujući prizor. U objektu su zatekli četiri tijela, a prema prvim informacijama, sumnja se da je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje porodice (26, 56 i 60 godina). 

Portal 24ur neslužbeno saznaje da je mladić ubio majku, oca i sestru. 

24ur piše da su ubijeni bili napadačeva majka, otac i sestra. koja je 26-godišnjakinja je uspjela kontaktirati hitne službe, kazala je da ih brat napada i prijeti. Potom je policiju, nakon nekoliko minuta, nazvao je napadač te priznao da je ubio poricu.

Policija je kazala kako je zločin izvršen hladnim oružjem, pretpostavlja se nožem, te pištoljem. Na žrtvama su pronađene ubodne te prostrjelne rane.

Čitaj još:   HOROR: PRONADJENO BEŽIVOTNO TIJELO MUŠKARCA I ŽENE U LOKVI KRVI

Oružje je bilo u vlasništvu ubijenog 60-godišnjaka.

Istraga o nezapamćenom zločinu se nastavlja, a po do sada poznatim podacima ubica nikad do sada nije bio podvrgnut krivičnom postupku.

Njegovi sumještani su u šoku i kažu da nije poznato da se do sada nasilno ponašao.

izvor: agencije

NUDIMO VAM REŠENJE: Kako da se rashladite ako i nemate klimu…

NUDIMO NEKE Od savjeta kako da  preživite pakleno ili džehemensko Read more