IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZVANIČNO iz Prištine: Vučiću odbijen zahtjev da posjeti KOSOVO… (foto)

Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova tvrdi da je on Vučić lično u četvrtak podnio zahtjev da sa još trojicom saradnika posjeti Kosovo…

PRIŠTINA: Regija, Putovanja, Zanimljivost, vijesti, subota,21.11.2020…18: 58 … ZVANIČNO iz Prištine: Vučiću odbijen zahtjev da posjeti KOSOVO… (foto)

Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova saopštilo je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić želei da poseti KOSOVO ali i to da mu neće dati dozvolu, prenijeli su prištinski mediji.

Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova tvrdi i da je predsjednik Vučić četvrtak podnio zahtjev da sa još trojicom saradnika posjeti Kosovo i Metohiju.

Za Gazetu ekspres rečeno je da ta posjeta neće biti dozvoljena.

Sa Vučićem je na Kosovo i Metohiju, prema tim informacijama, trebalo da odu i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, a i kao direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković bivši direktor Kancelarije, a sada ambasador u SAD Marko Đurić.

Gazeta tvrdi da je zahtjev za posjetu uslijedio nakon otkrića grobnice i to u Srbiji, za koju se sumnja da su u njoj tijela Albanaca sa Kosova i Metohije, i to koji su stradali u sukobima 1999. godine…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. januar 2022. godine

izvor Gazeta ekspres

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more