IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Naim Beširi: Seka Sablić je dika našeg društva, Atlagić je sram… (foto)

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi, stao je u odbranu čuvene jugoslovneske glumice Seke Sablić, navodeći da je ona “institucija vrijedna hvale”, nasuprot poslaniku Marku Atlagiću, koji ju je i nedavno kritikovao govoreći da “nije patriota”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti,ponedeljak,30.XI 2020…10: 09…Naim Beširi: Seka Sablić je dika našeg društva, Atlagić je sram… (foto)

“Seka Sablić je institucija vrijedna hvale! U domove nam je unjela vedrinu i osmjehe, a u glavama crv sumnje da je autoritarno vladanje zlo. Ona je dika našeg društva i radujem se svakoj njenoj riječi koju pomno slušam! Marko Atlagić on je prostak i u naše domove unosi odvraštinu. Sram”, napisao je Beširi na Tviteru.

Njegov komentar usledio je nakon što je advokat i jedan i od osnivača Skupštine slobodne Srbije, Božo Prelević, u ”Utisku nedelje” usudio se i komentarisao nedavne napade na glumicu Seku Sablić prvo od strane poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića u Skupštini, sve navodeći da Sablić nije dobila zaštitu svojih kolega.

“Zašto ćute glumci? Njih 5.000 ili 50.000. Organizuju se prvo na društvenim mrežama 10 minuta za mnogo veću glupost.

Čitaj još:   VIC DANA: Vučić kad ugrabi nedeljom ide na šišanje, a danas berber ga upita voli li on Bošnjake ili… (foto)

Pa, gdje ste umetnici? Što ne odbranite Seku Sablić? Što ne stanete i u njenu odbranu? Je l’ vas strah, plašite se, bojite se”, rekao je Prelević u “Utisku”.

“U napade je se na Aleksandra Vučića, Jorgovanku Tabaković, Sinišu Malog uključila se glumica, gle čuda, Jelisaveta Sablić, zvana Seka. A znate zašto napada Tabaković?

Jer je najbolji guverner Narodne banke Srbije u poslednjih 20 godina. Zašto Aleksandra Vučića?

Jer je najbolji predsednik države u zadnjih 50 godina. Nek neko kaže da nije. A Sinišu Malog? Pa, čija su zasluga finansije u zadnje tri godine. I najbolji finansijski uspjeh smo doživjeli za vrijeme njega. Seka Sablić kritikuje i državu. Nju ne interesuje Narodni muzej, šta je u kulturi a napravljeno za vrijeme Tasovca i Vukosavljevića. Nju ne interesuje ni Muzej savremene umjetnosti i druge kulturne ustanove. Znate šta je odgovorila ko je najbolji ministar kulture? Rekla je Lečić, jer je uveo nacionalne penzije”, rekao je on...

izvor nova s

Čitaj još:   Tinejdžer, zapalio "golf" ispred porodične kuće...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more