IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNS JE SADA ZARONILA ISPOD DNA: DRAGANE BJELOGRLIĆU napusti SRBIJU…

Nakon napada na Seku Sablić, zastupnik Srpske napredne stranke Marko Atlagić napao je na današnjem zasjedanju Skupštine Srbije i glumca Dragan Bjelogrlića, kojem je poručio da je “bez morala i stida”, kao i da bi trebalo da napusti Srbiju.

Reagujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu kolegice Seke Sablić, Atlagić je iz skupštinske klupe uputio niz uvreda na njegov račun.

“O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti ‘1 od 5 miliona’. (To je rekao glumac Nikola Kojo, op. S. B.). Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević”, rekao je Atlagić i dodao:

Čitaj još:   SVE JE REKAO, NEĆU DA MI KURVE I KRIMINALCI BUDU UZOR DJECI: Potresne riječi Dragana Bjelogrlića, ODZVANJAJU Balkanom... (foto)

“Zato Belogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Belogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva, već zbog primitivizma, već je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla.” Pa i nije puno pogriješio. Zar ne?

izvor: Nova.rs  

”ILI SRBIJA ILI MAFIJA”

Bilo mi je nelagodno zbog stida nekih policajaca koji su Read more