IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DAJ BOŽE DA SE NE POGORŠA”: Mensur ima koronu, zarazio se na odredištu koje… (foto)

“Imao sam prvo otežano disanje, stomačne tegobe, glavobolju, bol u očima, malaksalost i bol u plućima”…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 21.12…20 20… 21: 51… “DAJ BOŽE DA SE NE POGORŠA “: Mensur ima koronu, zarazio se na odredištu koje… (foto)

I dalje je u žiži javnosti i u najavi da će opet put Beograda, to je i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić koji je pozitivan na korona virus, smatra da je teretana bila mjesto gdje se zarazio.

– Kretao sam se u velikom krugu ljudi, dosta išao u teretanu, i mislim da je teretana bila mjesto na kojem sam zaražen, imao sam kontakte sa ljudima, a sada mi je malo bolje. Mada se mijenja to iz sata u sat. Daj bože da ostane ovako, da se ne pogorša, pa da u ovom intenzitetu prođe- rekao je Mensur.

Bivši zadrugar imao je nekoliko simptoma koji su se postepeno pojavljivali, a zatim se odmah izolovao kod kuće.

– Imao sam prvo otežano disanje, stomačne tegobe, glavobolju, pa i bol u očima, malaksalost i bol u plućima. Izolovao sam se kod kuće. Čekam analizu snimka pluća i analizu krvi, a trenutno sam,sam jer mi je brat na putu-  rekao nam je Mensur Ajdarpašić.

Podsjetimo, Mensur je tokom Zadruga 3 započeo vezu sa Minom Vršbaški, a raskinuli su nekoliko mjeseci nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, Mina je iznijela tvrdnje da ju je Ajdarpašić tokom veze mjenjao stalno ponašanje…

Čitaj još:   Snažan zemljitres pogodio PORTUGAL... (foto)

Mina se služi lažima. Bjednica jedna, prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam baš nikada tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto- putu. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam- izjavio je ovig dana Mensur.

– Iscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa sama je priznala da se sve vrijeme igrala sa mnom i da mi je namještala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi se sje*e podrška. E, pa, zaje*ala se jer što me više gazi, ja više rastem- dodao je u kontaktu sa sedmom silom Mensur Ajdarpašić.

Čitaj još:   Šta je MILE Dodik, tražio od TURSKOG AMBASADORA...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more