IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kenan Tahirović nakon DŽENAZE:”Vraća se u Zadrugu, šta je rekao za mene KRISTIJAN…” (foto i video)

KENAN TAHIROVIĆ Jedan od najpoželjnijih manekena ipak se vraća na male ekrane…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti: četvrtak, 07.01.2021… 00.56… Kenan Tahirović nakon DŽENAZE:”Vraća se u Zadrugu, šta je rekao za mene KRISTIJAN…” (foto i video)

Kenanu Tahiroviću tokom boravka u Zadruzi umro je otac od posledica koronavirusa pa je maneken izašao sa imanje kako bi on sa porodicom da ukopa oca.

On je sada bio u kratkim kontaktima za bh medije ispričao kako se osjeća nakon velike tragedije, ali i o samom učešću koliko mu je teško pao boravak unutra:

Zadrugar otkrio kako se osjeća zbog očeve smrti kako provodi on sam dane napolju…

Kenan pošto je danas klanjana dženaza i ukpa oca: Imao LOŠ PREDOSJEĆAJ dvije nedelje! Otkrio i da li se vraća u Zadrugu

Kenanu su tužne vesti saopštene u nedelju, u ponedeljak ujutru je napustio rijaliti… Svog oca Kenan je danas ukopao i klanjana je dženaza po svim običajima koje se sprovode u islamu, a kaže da je imao loš predosjećaj nekoliko dana pre saznanja loših vesti.

” U nedelju se već vraćam u “Zadrugu”. Teško mi je što sam izgubio oca. Odrastao sam bez majke, pa mi je još teže. Volio bih da mi je majka živa i da me gleda tamo. Znam da mi je otac rano lijegao, nije puno gledao “Zadrugu“, ali znam da je bio ponosan” kazao je za bh, medije Kenan Tahirović

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. januar 2019. godine

“Lakše bi mi bilo da su mi u “Zadruzi” javili da mi je otac bolestan. Već dvije nedelje sam hodao po dvorištu tamo i imao predosjećaj da će se nešto loše desiti. Kad su me pozvali, mislio sam da idem zubaru, i kada sam išao sve dalje i dalje, odmah sam pomislio da nešto nije u redu. Teško podnosim njegovu smrt”, rekao je.

Kada je u pitanju “Zadruga”, kaže da nije očekivao ovoliku podršku.

“Nisam očekivao toliku podršku. Očekujem da ću biti u top tri. Znam zašto sam ušao, nisam tu da pravim skandale, meni to mi to ne treba. Planiram s Alenom Hadrovićem otvoriti lokal”, rekao je on.

Kenan je takođe rekao i da mu je prijao izlazak iz rijalitija.

“Prija mi to što sam došao u Sarajevu. U međuvremenu sam dobio mnogo poslovnih ponuda “, kazao  je Tahirović te je dodao da  nakon “Zadruge” planira da se preseli u Beograd.

Vruća tema je bila i ta dok je Kenan Tahirović u Sarajevu da mu je krivo šta je o njemu rekoa Kristijan Golubović;

Iako često drugima drži moralne lekcije, Kristijan Golubović je više puta dokazao da nema nikakve emocije i osjećanja za bol koju osjećaju neki drugi, koji su u tim trenucima pored njega. Tako on nije imao razumjevanja za one što danas žale zbog smrti oca Kenana Tahirovića.

Čitaj još:   ČUDO NA SANREMU: Zlatan Ibrahimović izašao na scenu uz pjesmu SENADE Nade Topčagić "Jutro je"(video)

– Šta koga briga što je Kenanov otac umro – rekao je Kristijan i zgrozio je mnoge gledaoce koji su čuli šta je ovaj zadrugar izgovorio.

Šta je još sve Kristijan rekao, pogledajte na snimku ispod!

Piše: Adna Bojadžić

Izvor: iBalkan.net / Avaz

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more