IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA NA NOGAMA: MILO Đukanović, DRITAN i Krivokapić, iza zatvorenih vrata… (foto)

Pored MILA Đukanovića, na sastanak su pozvani i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, četvrtak, 14.01.2021…09.26… CRNA GORA NA NOGAMA: MILO Đukanović, DRITAN i Krivokapić, iza zatvorenih vrata… (foto)

“Lijepa riječ i Milova vrata otvara”, poručio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i lider Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević komentarišući poziv premijera Zdravka Krivokapića na sastanak, upućen predsjedniku države.

Pored Đukanovića, na sastanak su pozvani i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, a teme su funkcionisanje institucija u uslovima kohabitacije i funkcionisanje Savjeta za odbranu i bezbjednost.

– Ovako se demontira DPS. Samo treba čovjeka lijepo zamoliti. Što više tečnosti i vitamina C. Botovima još jedan sendvič. Krivokapić pozvao Đukanovića na sastanak s Bečićem i Abazovićem putem servisa Vijesti – napisao je Medojević na Twitteru.

Čitaj još:   CRNA GORA NA NOGAMA: "SRPSKI SVET" NA DJELU- Jasne poruke Nikšiću i Crnoj Gori od Aleksandra Vučića... (foto, video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more