IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE ENEDIN TURKOVIĆ- TROSTRUKI UBICA SA PEŠTERI

SJENICA – Enedin Turković (44) ubio je bivšu suprugu Biseru Šemović (44) i njene roditelje Fehima (64) i Šefku Šemović (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Šemovića (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

Enedina je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga, on je izvršio samoubistvo.

Njegovo tijelo, kao i pištolj, iz kog se sumnja da je pucao, policija je pronašla u šumi u selu Doliće u okolini Sjenice.

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, riječi su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloljetne djece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je djecu – rekla je za “Blic” rođaka ove porodice.

Čitaj još:   SJENICA: NAKON NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE OSTALO PITANJE ZAŠTO? Mještani i dalje u nevjerici, KAŽU DA JE RIJEČ O...

Ubica pobjegao na motornim sankama

Prema riječima komšija, ubica Enedin Turkovic (44) je navodno do kuće gdje je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svjedočio jedan maloljetnik, inače rođak ove porodice. Prema riječima komšija sa kojima smo razgovarali, taj mladić je bio svjedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobjegao u nepoznatom pravcu.

Policijska potjera ubrzo je počela, ali mještani sela Rasno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobjegne preko granice, u susjednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin Turkovic izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

“Zašto je morao da je ubije?”

Komšije porodice su u šoku.

– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svjesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.

izvor: sandzaklive.rs

PEŠTER I JEZIVA TIŠINA: DŽENAZA ŽRTAVA KRVAVOG ZLOČINA (foto)

Na seoskom mezarju u Rasnu, selu koje pripada Opštini Sjenica na Read more

TUGA DO NEBA NA PEŠTERI: SUTRA DŽENAZA UBIJENE BISERE SA RODITELJIMA

Na Odjeljenju patologije i sudske medicine Opšte bolnice u Novom Read more