IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan opterećen, Bik i Vaga u ljubavi, Blizanci i Djevica pasivni, Rak siguran, Lav prezaposlen, Škorpija prima udarce, Strijelac srećan, Jarac moćan, Vodolija rasterećena, Ribe istražuju. Ovo je dnevni horoskop za 21. januar 2021. godine.

Ovan

Miran dan je pred vama i ovaj tempo odavno niste osjetili. Ranije ste uvjek žurili i ništa niste uspjeli da završite, od kada vam je bilo loše usporili ste ritam i pokušavate da lagano završavate jednu po jednu obavezu. Nemate dovoljno  snage za svakodnevne aktivnosti, povećajte unos vitamina i minerala.


Bik

Neke kolege pokušavaju da vas iznerviraju iz dana u dan, nemojte to sebi da dozvolite, naročito ako znate šta im je cilj. Mudrost je bitna ne samo u poslu već i u ljubavi, prilazite problemu svjesno i racionalno, i ne dozvolite da izgubite kontrolu nad svojim mislima.


Blizanci

Ako se danas sporečkate sa nekim poslovnim partnerom, vi niste krivi za to. Sačuvajte smirenost kao i uvjek i ne dajte drugima priliku da vas iznerviraju. Pazite šta govorite voljenoj osobi, samo jedna pogrešna izjava može dovesti do toga da vas pogrešno tumači i rasprava je neizbježna.


Rak

Ako vas poslovni partner nagovara da uradite nešto van svojih poslovnih sposobnosti, to treba da vam bude opomena da ne radite to što ne smijete. Emotivno ste neispunjeni ali nije tako lako napustiti sve i upoznati novu osobu tako brzo. Moraćete dobro da razmislite pre nego što donesete konačnu odluku.

Lav

Utjecaj na kolege još uvjek nemate da bi im govorili šta da rade, ali se nadate da će danas doći do razrešenja nekih konikata od ranije i da ćete konačno na pravi način rasporediti poslovne aktivnosti. Na taj način će svako znati šta treba da radi. Niko nema razumjevanja za vaše društvo i za vaše ideje, možda je zaista u  vama problem kao što ste oduvjek i sumnjali.

Čitaj još:   Bez klanjanja bajram- namaza u džamijama u Crnoj Gori... (foto)


Djevica

Osećate se isrpljeno zato što vam je radno vrijeme od jutra do mraka ali nemate kome da se žalite zbog toga, dobićete savjet da promjenite posao a trenutno to  ne možete da uradite. Uzimajte dovoljno zdravih namirnica kako bi mogli da ispunite sve svoje obaveze tokom dana.


Vaga

Dugo čekate odgovor na vašu trenutnu situaciju na poslu i polako gubite nadu da se nadređeni uopšte i bave vašim problemom. Ako sa voljenom osobom ne možete da nađete zajednički jezik i ako nemate zajedničke ciljeve, svi vaši planovi će pasti u vodu.

Škorpija

Nemojte da vam bude krivo ako ste propustili priliku da napredujete na poslu, ko zna zašto je to dobro, imaćete još šansi ubuduće za to. Planovi se prave da bi se realizovali, a vi i vaš partner do sada nijedan plan niste ispunili.

Strijelac

Ako je prvi utisak poslovnog partnera pozitivan to ne znači da je i realan. Pokušajte nekog dobro da procjenite pre nego što zaključite kakva je osoba. Simpatije postoje između vas i poznanika, ali nikako da se slože kockice da se malo bolje upoznate i zbližite.

Jarac

Nemojte da odbijete prijedlog kolega za saradnju samo zato što se to ne uklapa u vaš dosadašnji stil. Ponekad se morate prilagoditi tržišnim uslovima a danas je idealna prilika za to. Niste kliknuli sa partnerom oko nekih zajedničkim ciljeva i sada vam se to odbija od glavu, morate da prihvatite neke stvari koje ne idu vama na ruku.


Vodolija

Nema vremena za eksperimentisanje na poslovnom planu, do sada ste primjenjivali jednu taktiku i ona se pokazala kao uspješna, držite se te metode i dalje. Želite da vas flertovanje odvede u neku novu avanturu, neke nove emocije, ali budite realni sa svojim očekivanjima kako se ne bi razočarali.

Čitaj još:   Erdogan: Tursku uvodimo među deset najvećih ekonomija na planteti... (foto i video)


Ribe

Izjave od vaših saradnika vam se neće svidjeti, ali kada bolje razmislite, možda su i u pravu, niste dali svoj maksimum u poslednje vrijeme i trebalo bi to da promjenite. Uspjeh u ljubavi nije podjednak sreći u ljubavi. Ako ste imali puno veza, to ne znači da ste u njima bili srećni i ispunjeni.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 4. mart 2021. godine

Ovan razdražljiv, nova ljubav za Bika, Blizanci umorni, Rak pun Read more

OTKRILI SMO- Evo koga Taki LJUBI dok mu je ćerka u Zadruzi: Stegao je i ne PUŠTA! (foto)

Tajnu koju je podijelio sa svima!!! BEOGRAD: Regija, Zanimljivost, vijesti, Read more