IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Završeno SASLUŠANJE NAKON 5 SATI: “Milena teško podnijela ”UTJEHU NAŠLA U ZAGRLJAJU OCA (foto, video)

Milena Radulović, mlada glumica i jedna od žrtava Miroslava Aleksića, saslušavana je danas pet sati u tužilaštvu a njeni roditelji Stevan i Aleksandra bili su sve vrijeme ispred Palate pravde i čekali da ona izađe.

Roditelji mlade djevojke sa nestrpljenjem su isčekivali Milenin izlazak, a nakon što je napustila zgradu tužilaštva, njen otac joj je prišao i uhvatio je za ruku.

Oni su se potom zagrlili, nakon čega su otišli kući.

Inače, Radulovićeva je iz tužilaštva izašla oko 16.15 sati, dok je saslušanje počelo još u 11 sati. Po izlasku mlada glumica nije bila u stanju da daje izjave, a njen advokat Denis Bećirić kazao je za Nova.rs da je ispitivanje Milena jako teško podnijela.

Podsjetimo, mlada glumica je u potresnoj ispovjesti ispričala da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61. Nakon njege ispovjesti još djevojaka prijavilo je Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Inače, Aleksić je u ponedeljak saslušan u tužilaštvu i on je negirao krivicu, rekavši da ne zna zašto su ga djevojke prijavile. Njemu je određen pritvor, a on se sumnjiči za osam silovanja i sedam krivičnih djela nedozvoljene polne radnje počinjenih u periodu od 2008. do 2020. godine.

Čitaj još:   MIKA ANTIĆ- ''HITLER'', PROFESOR IZ PAKLA: SNIMAO CECU I ARKANA!!!(video)

Kako je Nova.rs već pisala, beogradska policija zatrpana je prijavama protiv Aleksića, poznatog učitelja glume. Prijavu su podnijele još neke afirmisane glumice, a takođe njegovi bivši učenici javljaju se i iz inostranstva kako bi prijavili šta su sve proživjeli dok su išli kod njega na časove.

Advokat Nemanja Jolović otkazao je juče punomoćje Aleksiću, koga je više djevojaka, optužilo za silovanje i nedozvoljene polne radnje. Kako Jolović kaže za Nova.rs, stvar je lične prirode, odnosno nije znao ko su oštećene djevojke, sve dok nije došao na saslušanje, kada je shvatio da je jedna od njih ćerka njegovog ličnog prijatelja i poslovnog saradnika, što je, prema njegovim riječima, nespojivo po Kodeksu o etici advokata.

Dešavanja u regionu prati naša suradnica: Adna BOJADŽIĆ

izvor:nova.rs

MIKA ANTIĆ- ”HITLER”, PROFESOR IZ PAKLA: SNIMAO CECU I ARKANA!!!(video)

Glumica Milena Radulović prijavila je Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge Read more

POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Gori u Francuskoj ulici… (foto i video)

Uzrok požara nije poznat... BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak. Read more