IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA SVOJIH UČENICA: Inspektori zgroženi šta su djevojke ispričale u svjedočenju… (foto)

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i tjerao da se gledaju na ekranu dok ih je on seksualno zlostavljao.

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i tjerao da se gledaju na ekranu dok ih je on seksualno zlostavljao.

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne djevojke, kako one kažu, “blagosiljao” i rekao bi im: “Sada ste se sjedinile s Bogom!?!”

Policiji, kako Informer saznaje, do sada prijavilo tridesetak djevojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 god seksualno zlostavljao u školi u školi glume “Stvar srca”.

“Svedočenja tih djevojaka, koje su sve bile maloljetne u vrijeme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko djevojaka su skoro istovetni , što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tjera ih na seks i bludne radnje.

One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubjedio ih da će ih naučiti posebnim vještinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tijela na ekranu izgledala kao umjetničko djelo”, kaže izvor.

Čitaj još:   DANAS JE TO HOROR I UŽAS: Škola Mike Aleksića sad izgleda kao kuća strave... (foto)

Prema njegovim riječima, Mika bi postavio djevojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

“Aleksić ih je ljubio i lizao po tijelu, sve vrijeme ubjeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svjesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uvjerene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata”, kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

Dešavanja iz regiona prati Adna BOJADŽIĆ

izvor: objektiv.rs

PROFESOR IZ PAKLA, SERIJSKI SILOVATELJ MIKA, BIO JE ČLAN ARKANOVE STRANKE!!!

PROFESOR IZ PAKLA, SERIJSKI SILOVATELJ, režiser, scenarista i vlasnik škole Read more