IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I TUGA i još jedna ispovjest: Mika me je silovao skoro svakog utorka… (foto)

Sada je krenula stopama glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić još jedna devojka, koja ipak nije želela da se zna njen identitet ali…

BEOGRAD: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 27.01.2021…00.59… UŽAS I TUGA i još jedna ispovjest: Mika me je silovao skoro svakog utorka… (foto)

Glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić javno su progovorile o svojima zalostavljanju učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, sad je njihovim stopama krenula još jedna djevojka, koja ipak nije željela da se zna njen identitet.

Hrabre djevojke, osim toga što su ispričale svoje potresne priče, učitelja glume su prijavile policiji i njemu se sada na teret stavljaju djela kao što su seksulano uznemiravanje i silovanje.

“Mika me je silovao skoro svakog utorka i to je trajalo sedam mjeseci. Poslije časova sam povraćala, izgubila na kilaži, osušila sam se. Ni i to dan- danas nisam vratila normalnu kilažu” rekla za beogradski dnevnik Blic

“Sve je počelo dvije nedelje nakon mog 18. rođendana. Kao da je sačekao da budem punoljetna, iako su druge djevojke bile mlađe kada je napastvovao. Kada je sve to počelo, povraćala sam, smršala sam 11 kilograma. Osušila sam se. Nisam povraćala samo poslije časova, dešavalo se i u toku dana. Svaki obrok bih povratila”, počela je svoju priču ova devojka.

Kako navodi u svojoj ispovjesti, u tom periodu ona je raskinula sa dečkom, koji je primjetio da se drugačije ponaša. Drugarice su, takođe, vidjele da ta djevojka više nije ona stara.

“Kada me je prvi put odveo u kancelariju (u prostorijama tzv. škole glume, prim. nov.), dvije nedelje nakon mog punoljetstva, sjećam se da je cio čas pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako može da ga odnese vijetar, da pukneš kao prstima i žena padne.

Sve vrijeme me je gledao u oči. Imala sam u tom momentu pa i nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svijesna. Gledala sam ga s divljenjem!

Mislila kako on sve zna i kako sve vidi! Procijenio je i on to i odveo me u kancelariju, gdje mi je rekao da ćemo raditi na mom samopouzdanju i da će on meni da pomogne. On je veoma inteligentna osoba, prepametan čovjek koji je pripremio savršen zločin”,  priča ova 20-godišnjakinja.

“Kada bi se to dogodilo, ja sam se tuširala 10 puta. Bez pretjerivanja, 10 puta. Uđem u kadu, istuširam se, izađem, pa se vratim u kadu jer moram to da sperem sa sebe. Znala sam da nije normalno da me dira neko od 66- 67 godina, bilo mi je odvratno, ali i dalje nisam sumnjala da ima bilo kakve namjere koje nisu pedagoške i za moje dobro. To je taj bolesni strah da ti njega ne smiješ da razočaraš, nikako! Vraćala sam se na te časove, jer sam se plašila da on ne pomisli da zbog toga nisam došla. To je do te mjere išlo”, kaže ova studentkinja glume.

Studentkinja je u svojoj priči rekla da i dalje osjeća Mikin miris, te da joj se dešava da ga priviđa na ulici iako se nisu vidjeli dvije godine.

Čitaj još:   POVEĆAVA SE BROJ! PROFESORA IZ PAKLA PRIJAVILO JOŠ 20 UČENICA

“Da nas je neko napao na ulici i odveo u podrum, možda bismo uspjele da se odbranimo, ali ne i od njega. Upravo je to proizašlo iz onoga i to kako nas je vaspitavao. Jer, on nas je vaspitavao. Ni roditelji, ni škola, ni prijatelji… On je bio ključni mentor”, kaže ona.

Djevojka je otkrila i da se silovanje ponavljalo skoro svakog utorka.

“Ponekad bi propustio jedan ili dva utorka i pomislila bih da to sada prestaje, da će sve ponovo biti kako treba… A onda te opet pozove u kancelariju. Sećam se tog bolesnog straha svaki put pred odlazak u tu prostoriju. Bila sam šef grupe, stajala sam u sredini i na kraju časa izgovarala molitvu ‘Oče naš’. Sve vrijeme sam čekala hoće li mi prići da mi kaže da ostanem, noge su mi se tresle”, ističe ona.

20-godišnjakinja kaže da su silovanja prestala kada se završila tzv. škola glume.

“Bio je maj, a sve je počelo u novembru. Sjedela sam u kafiću a i sa dvije drugarice. Za stolom pored bile su dvije koleginice, koje su znale da se u toj školi nešto dešava. Prišle su nam, pitale su kako idu pripreme i da li se nešto dešava u kancelariji. Kao da sam jedva čekala da me to neko pita, pukla sam , počela da plačem…

Onda me je kontaktirala jedna starija koleginica. Govorila mi je da nikako ne idem na poslednji čas. Ipak sam otišla, to je i to taj bolesni momenat, ali dogovor je bio da se pred kraja časa one pojave i spreče ga da me odvede u kancelariju. Tako je i bilo. To je bio moj poslednji susret s Mikom. Izletela sam niz stepenice, ispred škole, u tu Knez Mihailovu, i opet sam povraćala. Bilo je to olakšanje pomješano sa strahom, jer sam se plašila da može da se nastavi, da će uspheti da dođe po mene i kad više ne budem u studiju”,  priča studentkinja glume.

Njen motiv da ispriča svoju priču, bio je kako kaže, da nijedna dhevojka ne doživi ovako nešto.

Čitaj još:   EVAKUACIJA, POZNATOG LJETOVALIŠTA: Vatrogasci ne mogu da se izbore sa PODMETNUTIM POŽAROM... (foto/video)

“Pozvala sam ih na piće. Morala sam da im kažem, jer sam znala da neće moći da mu kažu “ne”. Rekla sam im: ili da se ispišu iz grupe i da glumu upišu bez njega, jer su talentovane i vredne, ili da ne upisuju glumu, da ne bi morale da idu na pripreme. Dobro se oshećam što sam sprečila da prežive isto što i ja”, kaže ona.

Znala je, kaže, da ne može narednih 15 godina da vuče za ruku sve te nove generacije u tzv. školi glume i priča im šta je preživela.

“Znala sam da to nije rešenje. Da moramo nešto drugo da preduzmemo i da moramo da ga prijavimo. Blago sam rekla porodici, tek ponešto, a da nisam pominjala silovanje, da bi preživeli. Tek poslije razgovora sa Ivinim ocem shvatili su šta se zaista dešavalo i dobila sam bezuslovnu podršku”, kaže ona.

Poslije svega, ova studentkinja glume poziva sve žrtve da se jave i oglase.

“Ovo je poziv svima koji trpe bilo koji vid šikaniranja i maltretiranja da kažu NE! Da prijave! Uvek će biti neko ko će vas razumeti i pomoći. Zato svako treba da se javi. Meni je drago da smo stali na put svemu, mislila sam da će trajati večno”, kaže 20-godišnja djevojka.

Dešavanja iz regiona prati ADNA Bojadžić

Izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more