IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dritanu je nešto promaklo: URA primorana da bude privezak srpske službe i tabloida… (foto)

Najnovije saopštenje URA dokazuje ono što je već duže vrijeme očigledno– DRITAN i njegova stranka su privezak srpskih obavještajnih službi i njenih tabloida, ocjenjuju u Demokratskoj partioji socijalista…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, nedelja, 07.02.2021…11.26… Dritanu je nešto promaklo: URA primorana da bude privezak srpske službe i tabloida…(foto)

epa08857414 President of Montenegro Milo Djukanovic speakis to the media during Prime Minister-designate Zdravko Krivokapic’ presentation of his plans for a new government to the members of parliament in Podgorica, Montenegro, 02 December 2020. After the parliamentary elections on 30 August 2020, the ruling pro-Serb alliance ‘For the Future of Montenegro’, Civic Movement United Reform Action and coalitions ‘Black or white’ won the political mandate by gaining 41 of the 81 seats in parliament. Others are not identified. EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Kako ističu u saopštenju, u najnovijoj udruženoj akciji, po oprobanom istom senzacionalističkom obrascu, a preko jednog tabloida koji je ovih dana i to u gadnoj nevolji, i čiji je urednik bio u policiji na informativnom razgovoru upravo zbog veza sa ‘Nevoljom’, pokušali su svog vojnika i kriminalca, koji se oteo kontroli, da prikače drugima.

“Zabrinjava da je koordinatoru za bezbjednost, sveznajućem Dritanu Abazoviću i njegovoj privezak partiji jedina prava istina ono što objavljuju srpski tabloidi, a piše srpska služba?!

Čitaj još:   Turski hafiz, omiljen u BiH poginuo u saboraćajnoj nesreći... (foto)

Okupiran pripremom one pompezne konferencije za novinare, tempirane u rano jutro– da mogu da je prate zainteresovani sa svih vremenskih zona, kako i dolikuje tako važnoj temi i učesnicima– Dritanu je nešto promaklo:

Ako ga je baš interesovalo šta je srpski kriminalac radio i to u posjeti jednom kriminalnom klanu u Crnoj Gori, dovoljno je bilo da se i pita njihovog nekadašnjeg advokata, sadašnjeg direktora ANB”, poručuju u DPS-u.

Izvor rtcg.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more