IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Žandarmerija napustila NOVI PAZAR: Pojačane kontrole policije i dalje na ulicama grada…(foto i video)

NOVI PAZAR– Nakon 54 dana pojačane aktivnosti u saradnji sa pazarskom policijom, pripadnici Žandarmerije okončali su svoj angažman u Novom Pazaru.

Žandarmerija je u ovaj grad stigla nakon posjete ministra policije Aleksandra Vulina, koji je 17. decembra, nakon pucnjave u centru grada i najavio pojačano prisustvo snaga bezbjednosti na ulicama Novog Pazara.

Dva dana ranije, 15. decembra, u pucnjavi ispred zgrade Policijske uprave u Novom Pazaru, povređeno je dvoje ljudi, a policija je, kako je istog dana saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsila osumnjičenog.

Na novopazarskim ulicama je od danas pojačana aktivnost lokalne policije. Oni operativno i preventivno rade na ulicama i sprovode povjerene zadatke u cilju zastite građana i imovine.

Prema našim saznanjima, ovakve mjere naši državni organi su uveli kako bi spriječili nasilje na ulicama, prije svega ubistva i ranjavanja. Pored toga, kontrolom se provjerava i da li je neko od njih naoružan, ima li narkotike.

Čitaj još:   HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Ranio NOŽEM sugrađanina u grudi...

Policija je u proteklih nekoliko nedelja pronašla više komada vatrenog i hladnog oružja, kao i određeni broj municije, a zbog nepoštovanja epidemioloških mjera ispraženjeno je na desetine kafića i restorana.

Večerašnjom akcijom stavljen je akcenat na lica iz kriminogene sredine, a prema informacijama do kojih smo mi došli, pojačane kontrole policije će trajati 24 sata dnevno.

Pojačano prisustvo uniformisanih pripadnika Policijske uprave Novi Pazar treba da obezbjedi potpunu sigurnost građana.

izvor: indeksonline.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more