IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEDNA LISTA: DPS, SD, LP i Komitski pokret zajedno na Izborime u Nikšiću… (foto)

Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Liberalna partija i Patriotsko komitski savez nastupiće u koaliciji na nikšićkim izborima. Naziv zajedničke liste je “Evropski tim za Nikšić”, a slogan: “Zajedno mijenjamo grad nabolje”…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 13.02… 13.56… JEDNA LISTA: DPS, SD, LP i Komitski pokret zajedno na Izborime u Nikšiću… (foto)

Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Liberalna partija i Patriotsko komitski savez nastupiće u koaliciji na nikšićkim izborima. Naziv zajedničke liste je “Evropski tim za Nikšić”, a slogan: “Zajedno mijenjamo grad nabolje”.

Na konferenciji za medije je saopšteno da još uvijek nijesu odlučili ko će biti nosilac liste.

“Svaka partija bi poželjela Sanju Damjanović na čelu liste. Mislim da je to izvanredan čovjek, ali vidjećemo”, saopštio je Zoran Vukićević, predsjednik OO DPS Nikšić. Kako je najavio nosioca liste saopštiće u ponedjeljak ili utorak.

Nikšić je, kako kaže Vukićević, u posljednjih šest – sedam godina krenuo naprijed.

“Čvrsto smo uvjerni da je riječ o timu koji može da nastavi pozitivan rast promjena”, poručio je Vukićević i dodao da njihov tim ima kapaciteta da nastavi u tom pravcu.

Čitaj još:   REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa... (foto i video)

Kazao je da je kao čovjek ponosan što je dio tog tima, koji će kako je dodao, pobijediti 14. marta.

Marko Radojević predsjednik OO SD-a, kazao je da iza aktuelne vlasti stoje brojni rezultati u Nikšići.

“Očekujem da će progresivni, crnogorski evropski blok, koji predstavljamo dobiti podršku birača i u narednom mandatu ćemo nastaviti da upravljamo gradom”, poručio je Radojević.

Predstavnica LP Jelena Marković poručila je da će ta koaliciji djelovati kao i prethodnih godina u cilju promjena nabolje u Nikšiću.

“Ako ovaj državotvorni blok pobijedi, što mislim da nije neizvjesno, Nikšić mora ostati crnogorska perjanica, što je uvijek i bio”, zaključila je Marković.

Tanja Knežević Perišić iz Patriotsko komitskog saveza poručila je da su zadovoljni koalicijom, jer im je cilj bio objedinjavanje svih crnogorskih snaga.

“Nadam se da će građani Nikšića znati da cijene što se pri stvaranju ove koalicije nije gledao ni lični, ni partijski interes. Najvažnije nam je da ovaj grad ostane perjanica Crne Gore”, zaključila je Knežević Perišić.

Izbori u Nikšiću zakazani su za 14. mart…

Čitaj još:   UHAPŠEN I DRUGI OSUMNJIČENI ZA PLJAČKU U NIKŠIĆU: Jedan je od vođa grupe nikšićkih,,srpskih zavjetnika“ (foto)

Izvor rtcg

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more