Crna Hronika

TUČA U KAFANI U VRIJEME ZABRANE RADA: Uhapšena tri BOSANCA… (foto i video)

Policija uhapsila trojicu državljana BiH jer su učestvovali u kafanskoj tuči u kojoj su tri osobe zadobile teške, a četiri lakše tjelesne povrede, saopštila je Policijska uprava iz…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.02… 11.56… TUČA U KAFANI U VRIJEME ZABRANE RADA: Uhapšena tri BOSANCA… (foto i video)

Policija je uhapsila državljane BiH D.K. (22), M.M. (23) i S.T. (23), kao i D.P. (21) iz Inđije zbog tuče koja je izbila sinoć u ugostiteljskom objektu u novosadskom predgrađu Klisa, prenose “Nezavisne novine”.

Osumnjičeni su se pokušali sakriti, ali su brzom reakcijom policije svi učesnici u tuči pronađeni.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Njima se na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči.

Zbog učešća u tuči krivične prijave bit će podnesene protiv još 11 lica.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta bit će podnesena prekršajna prijava, kao i prijava zbog sumnje da je prodavao piće licima koja su već bila pijana.

Protiv dvojice konobara također će biti podnesene prijave, jer nisu obavijestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Komunalna policija i sanitarna inspekcija obaviještene su da preduzmu mjere iz njihove nadležnosti budući da je tuča izbila u vrijeme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata…

Izvor agencije.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

“JA RADIO, JA GRADIO, JA ŽRTVA”: Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića? (foto, video)

I osim što je napravio Beograd na vodi, predsjednik Srbije je obezbijedio grašak, grah, sol…

8 sati ago

Nasilje i šovinizam na stadionima u Crnoj Gori… (foto, video)

Tuče navijača, fizički sukob članova uprava klubova, udarci između igrača i šovinističko skandiranje upereno protiv…

9 sati ago

DARIO Vraneš poručio ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU Vučeviću: Državne granice ne smiju postati i stvarne granice između srpskog naroda… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja DARIO Vraneš čestitao Vaskrs predsjedniku i premijeru Srbije ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU…

9 sati ago

Profesor dr. Srđa Pavlović, o amandmanima na Rezoluciju o genocidu Srebrenici: Vlada Crne Gore potvrđuje lojalnost ALEKSANDRU Vučiću… (foto)

Profesor kanadskog Univerziteta Alberta, dr Srđa Pavlović, podsjeća i kako je ovakva potvrda lojalnosti već…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan naivko,…

10 sati ago

SVIH 57 članica Organizacije islamskih zemalja- OIC- a, dalo podršku usvajanju rezolucije o Srebrenici u UN- u… (foto, video)

Zemlje članice Organizacije islamske saradnje (OIC) podržale su Nacrt rezolucije Opće skupštine Ujedinjenih naroda kojom…

11 sati ago

This website uses cookies.