IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz… (foto)

Sve drugo, kaže Vlahović, smatraće pritiskom i hajkom na njega, ističe da, iako je ambasada u Vatikanu ministarstvu poslala gotovo 70 depeša, do sada odgovora, kako kaže, nije bilo…

VATIKAN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23.02.2021…21.09… Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz… (foto)

Ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici u Vatikanu Miodrag Vlahović za Dnevnik TVCG kaže da je nemoguće da postoji i ambasador i otpravnik poslova te da će on obavljati tu funkciju sve dok predsjednik države ne potpiše ukaz.

Sve drugo, kaže Vlahović, smatraće pritiskom i hajkom na njega. Ističe da, iako je ambasada u Vatikanu ministarstvu poslala gotovo 70 depeša, odgovora, kako kaže, nije bilo.

Podsjetimo, Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) saopštilo je danas da Vlahović svojim kontinuiranim postupanjem odbija da prihvati činjenicu da više nije ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici i SVMR, zanemarujući odluke Vlade, MVP-a, saopštenje Kabineta predsjednika, kao i mišljenje Odbora za međunarodne odnose i iseljenike.

Čitaj još:   PRED SPAVANJE Kako izgleda savršena žena u muškim očima???

Ističu da je privremeni otpravnik poslova Gojko Čelebić bio prinuđen da se obrati diplomatskom protokolu Svete Stolice za asistenciju, kako bi mu bilo omogućeno da obavlja dužnost šefa ovog diplomatsko-konzularnog predstavništva...

izvor Antena M

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more