IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRAJ ILI NE: Zna li se, da li Kristijan Golubović napušta Zadrugu 4!!! (foto i video)

Danima se polemiše o isteku ugovora Kristijana Golubovića…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 07.03.2021… 14: 59… KRAJ ILI NE: Zna li se, da li Kristijan Golubović napušta Zadrugu 4!!! (foto i video)

Ovih dana se spekulisalo o tome da li Kristijan Golubović izlazi iz “Zadruge 4”, budući da je u više navrata pominjao da mu 6. marta ističe ugovor za učešće u rijalitiju…

Sinoć se za vrokeme nominacija obratio čelnicima rijalitija, i tom prilikom najavio današnji dan kao “Dan D”, ali na kraju ipak ostaje u Bokeloj kući.

KRISTIJAN Golubović je navodno ipak produžio ugovor i to sa produkcijom televizije Pink i nastaviće svoju borbu u rijalitiju.

Podsjetimo, Kristijan se javno obratio produkciji, najavljujući ozbiljan razgovor sa njima, te da je na njemu da li će nastaviti svoje učešće, tačnije da li će produžiti ugovor.

Čitaj još:   VIC DANA: PURGER iz Zagreba u Beogradu sjedi u kafiću na Zvezdari naručio kavicu i… (foto)

“Sutra mi ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje. Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, prvenac i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda”, rekao je, a potom ga je sam voditelj opomenuo da se vrati na nominacije...

Dešavanja u regionu i u rijaliti programima kao i “Zadruga 4” za regionalni portal iBalkan.net

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more