IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOKSER POMRAČENOG UMA: Sin ratnog zločinca Arkana Izvrijeđao glumıcu Milenu zbog podrške za “Quo Vadis, Aida?”

Nakon podrške koju je glumica Milena Radulović nedavno dala bosanskohercegovačkom filmu “Quo vadis, Aida?” u utrci za Oskara, oglasio se sin folk pjevačice Svetlane i ratnog zločinca Željka Ražnatovića – “bokser” Veljko Ražnatović, piše portal Direktno.rs.

On je na Instagram storiju podijelio snimak u kojem je komentarisao Milenin potez – objavljivanje plakata za spomenuti film o Srebrenici – kojim je glumica dala podršku ovom ostvarenju Jasmile Žbanić.

– Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku bezbožničku, što ne veruje u Gospoda Boga, što veruje u sve pogrešno, sve neistinito… Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gde su ti odrasli i deda i otac i majka i cela porodica – počeo je Ražnatović i dodao:

– Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovde, ali ti si, Milena, jedno dno.

Kritike mladog Veljka, sina ratnog zločinca, dolaze nakon optužbi dijela srpske javnosti da je film “Quo vadis, Aida” “antisrpski”. Uz ovo ostvarenje, u utrci za Oscara donedavno je bio i film “Dara iz Jasenovca”, ali priča o stradanju srpskih žrtava u ozloglašenom logoru nije uspjela da ostvari zvaničnu nominaciju.

Čitaj još:   Milo Đukanović čestitao je mladim košarkašima: “Crna Gora se ponosi vama, s vjerom u SJAJNU budućnost crnogorskog sporta"... (foto, video)

Milena Radulović je podršku filmu o Srebrenici podijelila na Instagramu, ali je ubrzo suočena s kritikama zbog ovog poteza. Nakon podrške koju je dobila od velikog dijela domaće javnosti kada je podijelila traumatično iskustvo seksualnog zlostavljanja od Mike Aleksića, pojedinci su ovaj njen potez okarakterisali kao “izdaju”.

Podsjetimo, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića i folk pjevačice Svetlane Ražnatović nedavno se na istoj društvenoj mreži najgorim uvredama obratio Vladimiru Kostiću, akademiku i predsjedniku SANU-a.

– P**** ćorava… Vladimire, uz dužno poštovanje, sisajte k***, p******* jedna smrdljiva. I da, j**** vas u usta ona izdajnička, smradovska – poručio je tada.

Nakon smrti muzičara Đorđa Balaševića, mladi “bokser” se sličnim uličarskim rječnikom osvrnuo na žal koji je veliki dio javnosti osjetio.

– Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j**e nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav spomen, nikakvo sećanje. Kojeg bi Hrvata podržavali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor izjavio? A vi se zapitajte da l’ ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je tom prilikom.

Čitaj još:   EKSKLUZIVNO: CECA i sin Veljko zaraženi KORONA VIRUSOM!

izvor: SB

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more