IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UJEDINILA SE Crna Gora: Prikupljena sredstva za Alena Muratovića! (foto i video)

“S velikom radošću vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 9.013 eura za Alena Muratovića iz Budve prikupljena”, saopšteno je iz Fondacije Budi human…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak. 15.04.2021…00: 53… UJEDINILA SE Crna Gora: Prikupljena sredstva za Alena Muratovića! (foto i video)

Na ovaj način, zahvaljujući svima nama, kako ističu iz Fondacije, Alenu su obezbijeđeni novi tretmani u Poliklinici Glavić u Dubrovniku koji su već dali sjajne rezultate.

“Alen na svojoj strani ima hrabrost, ljubav, podršku, porodicu, svog brata Darisa, Fondaciju Budi human i svakog pojedinca koji je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku. I, baš zbog toga, ne sumnjamo da će i ovog puta s osmijehom koji ne skida sa lica, srušiti sve barijere i zakoračati u svoju ljepšu budućnost.

Zato, Fondacija Budi human od srca se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos ovom podvigu, u želji da na isti način obezbijedimo šansu za svu djecu koja trebaju i čekaju našu pomoć”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   DARIO Vraneš: Na svim opštinskim zgradama da budu srpske trobojke, prekinuću praksu da se Pljevlja pretvaraju u cirkusku predstavu... (foto)

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more