IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UJEDINILA SE Crna Gora: Prikupljena sredstva za Alena Muratovića! (foto i video)

“S velikom radošću vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 9.013 eura za Alena Muratovića iz Budve prikupljena”, saopšteno je iz Fondacije Budi human…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak. 15.04.2021…00: 53… UJEDINILA SE Crna Gora: Prikupljena sredstva za Alena Muratovića! (foto i video)

Na ovaj način, zahvaljujući svima nama, kako ističu iz Fondacije, Alenu su obezbijeđeni novi tretmani u Poliklinici Glavić u Dubrovniku koji su već dali sjajne rezultate.

“Alen na svojoj strani ima hrabrost, ljubav, podršku, porodicu, svog brata Darisa, Fondaciju Budi human i svakog pojedinca koji je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku. I, baš zbog toga, ne sumnjamo da će i ovog puta s osmijehom koji ne skida sa lica, srušiti sve barijere i zakoračati u svoju ljepšu budućnost.

Zato, Fondacija Budi human od srca se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos ovom podvigu, u želji da na isti način obezbijedimo šansu za svu djecu koja trebaju i čekaju našu pomoć”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   ODMAH, SKINITE ČARAPE I GLEDAJTE: Ako vam je DRUGI prst duži od svih ostalih, onda OVO morate da znate... (foto)

izvor Kodex.me

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more

Karleuša dala oglas da se udaje, a na razgovor došao i Mujo… (foto)

VIC DANA: Karleuša u novinama dala oglas, nasmijte se i Read more