IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veselin Veljović: “Krivokapić izveo ljude na ulice, a ne ja” (foto i video)

Savjetnik za odbranu i bezbjednost Predsjednika Crne Gore Veselin Veljović demantovao je današnje tvrdnje premijera Zdravka Krivokapića da on stoji iza protesta koje organizuje Patriotsko-komitski savez…

PODFORICA: Crna Gora, vijesti, petak. 15.04.2021…19: 33… Veselin Veljović: “Krivokapić izveo ljude na ulice, a ne ja” (foto i video) 

Reagovanje Veljovića, na izjavu premijera, prenosimo integralno:

Zdravko Krivokapić je, izgubivši autoritet kod svojih ministara i skupštinske većine, očigledno ostao samo da vlada javnim proglasima, pisanim i usmenim obraćanjima.

U najnovijem, a ko zna kojem po redu u poslednjih nedjelju dana, optužio me za organizaciju protesta i upravljenje Patriotsko komitskim pokretom. Takve optužbe sam nedavno odbacio i zato današnju izjavu premijera shvatam kao maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posljedica postupaka Krivokapićeve neznavene Vlade.

Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović. Vi ste, uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda.

Zato, kada sledeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cijenu obezdržavite Crnu Goru, promijenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo- i naći ćete ga.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: VLAST se bavi samo TRGOVINOM FOTELJAMA kroz besprizorne svađe...

Predsjedniče Vlade nedostojno se ponašate funkciji koju obavljate, jer saopštavate građanima neistine u povodu važnih tema o kojima lakomisleno i euforično, ali prije svega bez činjenica govorite. Dakle, crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta.

Ako vam je svaka istina kao ova, da ja predvodim navedene organizacije, onda građani ove države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu Državu. Već ste prepoznati kao osoba koja ne drži riječ pa od vas sve što kažete i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno.

Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nijesam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima, ali poštujem njihov rad uz uvjerenje da će ih biti sve više svakoga novog dana. Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog.

Izvor RTCG.me

Čitaj još:   DOZOVITE SE PAMETI! Uprkos svim APELIMA šetališta puna...
VELJOVIĆ TRAŽIO DA POZOVE ADVOKATA: Danas kod tužioca…

Prema saznanjima Vijesti većina danas privedenih puštena je nakon saslušanja, Read more

Emotivna proslava Dana nezavisnosti na Cetinju… (foto, video)

Na Cetinju je održana centralna proslava povodom Dana nezavisnosti Crne Read more

Dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more