IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šamar po šamar:”Crnogorski premijer može samo malo da odmara glas… (foto)

Medijima rasprodao tzv. srpski istoričar Aleksandar Raković upozoravajući da odluka o Temeljnom ugovoru pripada samo srpskom patrijarhu, da je konačna i da se ne može mijenjati…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 02.05.2021…14. 19…  Šamar po šamar:”Crnogorski premijer može samo malo da odmara glas… (foto)

piše: Željko Vukmirović

Naredbeni ton beogradske poruke određuje isključivost oko koje nema pogađanja.

Bar je to tako medijima rasprodao tzv. srpski istoričar Aleksandar Raković upozoravajući da odluka o Temeljnom ugovoru pripada samo srpskom patrijarhu, da je konačna i da se ne može mijenjati. U prevodu, crnogorski premijer može samo malo da odmara glas i gleda neke emisije o životinjama…

Poruka iz Beograda upućena trenutnom crnogorskom premijeru Zdravku Krivokapiću je savršeno jasna. I mogla bi stati u samo jednu uličarski svedenu misao– “nemo’ se zajebavaš”.

Dakle, samo bez ustručavanja. Pritom, dalji naredbeni ton beogradske poruke određuje isključivost oko koje nema pogađanja. Bar je to tako medijima rasprodao tzv. srpski istoričar Aleksandar Raković upozoravajući da odluka o Temeljnom ugovoru pripada samo srpskom patrijarhu, da je konačna i da se ne može mijenjati.

Čitaj još:   VIC DANA: ĐETIĆ bio u kvizu kod Tarika, onda mu je postavio pitanje za 5.000 eura… (foto)

U prevodu, crnogorski premijer može samo malo da odmara glas i gleda neke emisije o životinjama…

Da autoritet sadašnje vlasti u Crnoj Gori bude neupitno ismijan, potrudio se i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović svojim uobičajenim trabunjanjem.

I to, u vezi transparentnosti i potrage za nekim crnogorskim državljaninom. Ili samo prosipanja laži. I tako popio packe od MUP -a Srbije. Iako se stiče utisak da je to, zapravo, bio samo jedan od šamara koji je sadašnja vlast u Crnoj Gori popila od trenutka preuzimanja vođstva države.

Ovaj, sada već manir sa šamarima, nikada do sada nije postojao u istoriji Crne Gore. No, nakon izbora “oslobodilaca”, izgleda da svaka šuša može da nam se zaleti i da nas nalupa.

Negacija i ponižavanje Crne Gore se nastavlja. Sakupi se to.

Do nekog novog šamara…

Izvor analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more