Crna Gora

DPS: ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ propovijeda, dok se njegovi službenici pijani bahate po Crnoj Gori… (foto i video)

Premijer Crne Gore danas je rekao o doživljaju jednakosti i ravnopravnosti građana, kada je poručio da epidemiološke mjere ne važe kada su u pitanju sveštenici i vjernici samo jedne religijske zajednice u Crnoj Gori, niti će oni snositi bilo kakvu odgovornost za slike koje smo gledali proteklog vikenda, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 06.05.2021…22. 49 …  DPS: ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ propovijeda, dok se njegovi službenici pijani bahate po Crnoj Gori… (foto)

“Zabrinjavajuće je to što su- dok premijer jasno potvrđuje kako sada privilegovani postoje- ugostitelji i hotelijeri ovih dana suočeni a to sa drakonskim kaznama, zbog znatno manjih prekršaja. Obeshrabruje i nejednakost vjernika – jer u Crnoj Gori niti žive samo vjernici koji pripadaju Srpskoj pravoslavnoj crkvi, niti samo pravoslavni vjernici”, naglašava se u saopštenju DPS-a.

Upitali su Vladu kako se danas osjećaju, velikodostojnici Islamske zajednice, koji od prvog dana pandemije nastoje da svojim primjerom ukažu na važnost poštovanja mjera.

Apsurdno je kako su poručili iz DPS-a da “premijer jedne osione i bahate Vlade izigrava svetca i sa samo njemu dostižnih visina predstavnicima medija besjedi o zemaljskom i onozemaljskom životu”.

“Jasno je da premijer intimno vjeruje kako, zapravo, nije rukovodilac izvršne vlasti, već nekakav sveštenik, misionar ili propovjednik i u toj funkciji tumači crkvene knjige i uživljava se u ulogu velikomučenika. I to bi čak bilo u redu, jer bi to ostao samo Krivokapićev problem, da nije u pitanju neko ko predvodi Vladu sekularne, multikonfesionalne i građanske države. Zaista je patetična ta uloga u koju se Krivokapić uživio, dok se u isto vrijeme njegovi funkcioneri pijani bahate po crnogorskim putevima, ili dok njegovi eksperti maltretiraju novinare huliganskim metodama”, kazali su iz DPS- a.

Zaključuju da “ako će po bilo čemu biti zapamćena ova vlada, to će biti sirova bahatost koja je u rekordnom roku izašla na svjetlost dana”.

Izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

Policija spriječila fizički kontakt i Tuču „varvara“ i „vojvoda“: Prekinut meč Sutjeska– Budućnost, neće biti nastavljen… (foto, video)

Policija  je saopštila da je danas spriječila sukob između dvije navijačke grupe – Varvara i…

40 minuta ago

NAJAVLJENO VELIKO NEVRIJEME: U pojedinim dijelovima očekuje se jaka kiša sa grmljavinom… (foto, video)

Objavljena je i prognoza do kraja nedjelje... SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, četbrtak, 19, 05.…

3 sata ago

Dnevni horoskop za 18. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan radi…

3 sata ago

Čovjek koji je prijetio ALEKSANDARU Vučiću smrću, iza sebe ima 50 kaznenih djela… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak je izjavio da je žitelj Sombora koji je uhapšen…

7 sati ago

ALISI RAMIĆ uručen akt za izdržavanje zatvorske kazne, SLUŽIT ĆE JE U TUZLI… (foto)

Alisi Ramić uručen je uputni akt za izdržavanje kazne. Ona je osuđena da je u…

7 sati ago

This website uses cookies.