IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BITI IZDAJNIK: Rugati se žrtvama genocida, Albin Ćeman je licemjer?

“Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida”

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti…srijeda, 02.06. 2021…09. 49… BITI IZDAJNIK: Rugati se žrtvama genocida, Albin Ćeman je licemjer?

CRNOGORSKI BOŠNJACI U ŠOKU: “Ovo je ruganje žrtvama genocida, ima li Bošnjaka da se danas ne stidi ovakvih pripadnika?”

Podsjećamo, Odbor za ljudska prava i slobode jučer nije prihvatio Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici. Protiv su glasala četiri poslanika, tri su bila za, a dva suzdržana.

Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida, saopštili su iz Bošnjačke stranke Bijelo Polje, nakon što član Odbora za ljudske prava i slobode Albin Ćeman na današnjoj sjednici nije podržao Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, već bio uzdržan.

“Albin Ćeman– izdajnik? Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida. Ima li kud ovaj čovjek u Bihor? Ima li Bihorca i Petnjičanina da se danas ne srami ovog čovjeka? Ima li Bošnjaka da se danas ne stidi ovakvih pripadnika? Ima li čovjeka koji će dati glas ovakvoj političkoj profilaciji”,napisali su na Fejsbuku predstavnici bjelopoljske Bošnjačke stranke. 

Čitaj još:   BOSANSKI TENISER, Igra sve lošije, ali OSVOJA SRPKINJE, padaju na PRVU LOPTU...

Odbor za ljudska prava i slobode nije predhodnog dana u Podgorici prihvatio Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici….

izvor analitika.me