IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BITI IZDAJNIK: Rugati se žrtvama genocida, Albin Ćeman je licemjer?

“Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida”

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti…srijeda, 02.06. 2021…09. 49… BITI IZDAJNIK: Rugati se žrtvama genocida, Albin Ćeman je licemjer?

CRNOGORSKI BOŠNJACI U ŠOKU: “Ovo je ruganje žrtvama genocida, ima li Bošnjaka da se danas ne stidi ovakvih pripadnika?”

Podsjećamo, Odbor za ljudska prava i slobode jučer nije prihvatio Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici. Protiv su glasala četiri poslanika, tri su bila za, a dva suzdržana.

Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida, saopštili su iz Bošnjačke stranke Bijelo Polje, nakon što član Odbora za ljudske prava i slobode Albin Ćeman na današnjoj sjednici nije podržao Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, već bio uzdržan.

Čitaj još:   Stigli rezultati testiranja: Nana Fata poručila, reci svima koji pitaju za mene da sam dobro... (foto)

“Albin Ćeman– izdajnik? Biti uzdržan po pitanju Rezolucije genocida u Srebrenici znači rugati se žrtvama genocida. Ima li kud ovaj čovjek u Bihor? Ima li Bihorca i Petnjičanina da se danas ne srami ovog čovjeka? Ima li Bošnjaka da se danas ne stidi ovakvih pripadnika? Ima li čovjeka koji će dati glas ovakvoj političkoj profilaciji”,napisali su na Fejsbuku predstavnici bjelopoljske Bošnjačke stranke. 

Odbor za ljudska prava i slobode nije predhodnog dana u Podgorici prihvatio Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici….

izvor analitika.me

ŠEKI Radončić o usvajanju Rezolucije: ČIČA DRAŽA JE NAKON TITA, PORAŽEN I OD MILA…

Crnogorski parlament usvojio je sinoć Rezoluciju kojom se osuđuje genocid Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more