IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Ceca je najveća sramota srpskog naroda…” (foto)

Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je sve to počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa naših prostora”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda,14.07.2021…00: 51…JELENA KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU:”Ceca je najveća sramota srpskog naroda …” (foto)

Poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se danas i na svom Instagram nalogu o epizodi serijala “Junaci doba zlog”, koja se emituje na televiziji N1, a koja se u novoj epizodi bavi likom i djelom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa naših prostora”.

“Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svjedočim o koje sam od nje i njene ekipe doživjela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada ‘otvorio oči’ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao „srpskom majkom“, a ona je bila sve, samo ne majka.

Čitaj još:   MOSTAR: Teška nesreća, intervenisali vatrogasci, auto udario u zid, stradala jedna osoba... (foto)

Jelena Karleuša: Ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene

Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam mu*a da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga du*aju). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Alije sve to svakako zaslužila“ , napisala je Karleuša.

Podsjetimo, prije nego što je emisija „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pjevačica Svetlana Ražnatović je najprije redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtjev „da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“.

Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da „pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo“.

izvor N1

Čitaj još:   PRONAŠLI SANELU I AMELU NESTALE U BEOGRADU: Djevojčice su dobro, evo gdje ih je otac našao...
STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more