IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DUBROVNIK: Gradonačelnik, upozorio,”Korona ili sezona- ne može oboje…” (foto)

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković upozorio je građane da ne mogu imati i koronu i sezonu…

DUBROVNIK: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti…četvrtak, 15.07.2021… 14: 51… DUBROVNIK: Gradonačelnik, upozorio,”Korona ili sezona- ne može oboje…” (foto)

Krizni štab u Hrvatskoj saopštio je da je prema poslednjem bilansu 13 novozaraženih covidom- 19, a da je dubrovački gradonačelnik Mato Franković upozorio građane da ne mogu imati i koronu i sezonu.

Franković je na svojoj Fejsbuk stranici u objavi pod naslovom “Korona ili sezona– ne može oboje!” podsjetio kako je Dubrovnik prije nešto više od nedelju dana bilježio svega dva aktivna slučaja, a u četvrtak– 58.

MATO Franković najavio strože mere kontrole pridržavanja epidemioloških mera, budući da se od 58 zaraženih značajan broj zarazio u jednom i to na istom ugostiteljskom obektu sa muzikom uživo.

Čitaj još:   JEZIVE SCENE! Miljana uzela staklo da ISJEČE VENE!...

“Ponovno apeliram na ugostitelje da, što bi naši stari rekli ‘ne ubiju kravu zbog šnicela’. Iskrivljenim podacima pojedinaca svi smo ugroženi. Nećemo tako nešto više tolerirati. Tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana”, poručio je Franković.

Više vijesti o kovidu- 19 i posledicama pandemije u zemlji i svijetu čitajte na stranici Koronavirus...

izvor N1

DUBROVNIK: DŽEPAROŠI su žene, prepoznaju se po ”modnom dodatku”….

DŽEPAROŠI su žene, najlakše ih je prepoznati po jednom neobičnom Read more