IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”Zvanična SRBIJA želi da od NIKŠIĆA napravi drugu BANJA LUKU…”

Promjena lokalne vlasti u Nikšiću i dolazak pulena Andrije Mandića Marka Kovačevića na mjesto predśednika opštine je otvorila prostor da Srbija od Nikšića pokuša da napravi drugu Banja Luku, saopštio je Aleksandar Damjanović, predsjednik Crnogorske kulturne mreže.

“Pośeta gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića našem gradu, te odlazak Kovačevića na brifovanje kod predśednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića je jasan pokazatelj da Kovačević želi da se gradom upravlja iz druge države. Kao Nikšićanin se pitam šta je Srbija čekala od 18. septembra 1944. godine pa do danas da pruži “podršku” našem gradu”, rekao je Damjanović.

Svaki iole razuman čovjek, dodaje, zna da se iza namjere zvanične Srbije da “pomogne” Nikšiću krije njena želja da slobodarski grad postane rob srpskog sveta.

Čitaj još:   RAMUŠ Haradinaj: Mitrovica nedjeljiva, kao i Kosovo... (foto)

“Zvanični Beograd je svjestanako stavi pod kontrolu naš grad lakše će uspjeti da sruše Crnu Goru što je njihova osnovna zamisao. Ovaj “plemeniti gest” Srbije da pomogne rodni grad Mila Đukanovića se može shvatiti kao zahvalnost Đukanoviću za doprinos koji je dao da Srbija postane suverena. Preporučujem srpskim zvaničnicima da je bolje da “pomoć” koju su planirali Nikšiću preusmjere Malom Idzošu, Vrbasu, Kuli, Nišu i Kraljevu jer je timg radovima podrška mnogo potrebnija”, zaključuje Damjanović”, zaključuje Damjanović. 

izvor: analitika.me

ISTRAGA OKO ORUŽANE PLJAČKE U NIKŠIĆU SA KRVAVIM ISHODOM VODI PREMA REPUBLICI SRPSKOJ…(video)

Istraga oko razbojništva i ubistva Ljubiše Mrdaka, radnika obezbjeđenja u Nikšiću, Read more

NIKŠIĆ: CECA nakon koncerta, NIJE UPLATILA NI CENT POREZA NA UGOVOR…

Nikšićki odbor Građanskog pokreta URA danas je uputio Upravi prihoda Read more

NI ČETNIK VIŠE NIJE ŠTO JE BIO

Njegova najveća muka je što je naćeran da licemjerno organizuje Read more