Crna Gora

POLICIJA U CRNOJ GORI NA NOGAMA: Uhapšeno više članova kriminalne grupe… (foto i video)

Većina članova kriminalne grupe uhapšena je danas po nalogu specijalnog tužioca..

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… petak, 13.08… 14: 44… POLICIJA U CRNOJ GORI NA NOGAMA: Uhapšeno više članova kriminalne grupe… (foto)

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja, nezvanično saznaje TVCG, u velikoj akciji na više lokacija u Podgorici, Baru, Kotoru i Danilovgradu uhapsili su danas pet pripadnika škaljarskog klana– D.B. i Z.P. iz Podgorice, M.B. iz Danilovgrada, N.K. iz Berana, sa prebivalištem u Baru i Kotoranina D.D.

Nezvanično, oni se terete da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je planirala likvidaciju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, specijalnog tužioca Saše Čađenovića, policijske rukovodioce i službenike Zorana Lazovića i Petra Lazovića.

Prema informacijama Pobjede, kriminalna grupa je planirala i da fizički napadne i nanese teške tjelesne povrede sutkinji Biljani Uskoković.

Sutkinja Uskoković bila je, kako se vjeruje, meta ove kriminalne grupe upravo zbog činjenice da sudi Stefanu Ðukiću i njegovoj kriminalnoj grupi zbog ubistva Baranina Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića prvog dana novembra 2019.

Prikupljeni podaci pokazuju da je praćena kako po Podgorici, tako i po Kotoru, gdje inače živi. To je bio razlog da joj se prije nekoliko mjesci dodijeli i policijska zaštita.

Prema dokazima do kojih su došli crnogorski istražitelji, ova kriminalna organizacija planirala je likvidaciju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, specijalnog tužioca Saše Čađenovića, bivšeg pomoćnika direktora policije Zorana Lazovića te njegovog sina Petra, inače službenika Agencije za nacionalnu sigurnost.

Akcija je, kako saznaje TVCG, počela rano jutros, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, pretresom više lokacija.

izvor RTCG.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Skupštinska većina u ponedjeljak o rezoluciji o genocidu u Jasenovcu… (foto, video)

Parlamentarna većina razgovaraće u ponedjeljak o podnošenju rezolucije o Jasenovcu, rečeno je Portalu RTCG. Predsjednik…

5 sati ago

Na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore: Usvojeni amandmani na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, MVP ih šalje u ponedjeljak… (foto, video)

Vlada Crne Gore na večerašnjoj je elektronskoj sjednici usvojila dva amandmana na Rezoluciju o genocidu u…

5 sati ago

Švajcarska pobjednik EUROSONGA: Holandija diskvalifikovana, Hrvatska osvojila drugo mjesto- Baby Lasagna dobio najviše glasova publike… (foto, video)

Večeras je u Malmeu, Švedskoj, održano finale 68. izdanja Evrovizije, a pobjedu na ovom takmičenju…

6 sati ago

Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 13. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan profesionalan,…

8 sati ago

Bitka na Neretvi 81. godinu poslije- NA TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJE: U Jablanici odali počast herojima… (foto, video)

81. godišnjica bitke za ranjenike na Neretvi obilježava se danas. Polaganje cvijeća se održalo na…

10 sati ago

This website uses cookies.