IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA U CRNOJ GORI NA NOGAMA: Uhapšeno više članova kriminalne grupe… (foto i video)

Većina članova kriminalne grupe uhapšena je danas po nalogu specijalnog tužioca..

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… petak, 13.08… 14: 44… POLICIJA U CRNOJ GORI NA NOGAMA: Uhapšeno više članova kriminalne grupe… (foto)

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja, nezvanično saznaje TVCG, u velikoj akciji na više lokacija u Podgorici, Baru, Kotoru i Danilovgradu uhapsili su danas pet pripadnika škaljarskog klana– D.B. i Z.P. iz Podgorice, M.B. iz Danilovgrada, N.K. iz Berana, sa prebivalištem u Baru i Kotoranina D.D.

Nezvanično, oni se terete da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je planirala likvidaciju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, specijalnog tužioca Saše Čađenovića, policijske rukovodioce i službenike Zorana Lazovića i Petra Lazovića.

Prema informacijama Pobjede, kriminalna grupa je planirala i da fizički napadne i nanese teške tjelesne povrede sutkinji Biljani Uskoković.

Sutkinja Uskoković bila je, kako se vjeruje, meta ove kriminalne grupe upravo zbog činjenice da sudi Stefanu Ðukiću i njegovoj kriminalnoj grupi zbog ubistva Baranina Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića prvog dana novembra 2019.

Čitaj još:   VRANJEŠ, NAPUMPAO USNE: OVO je fotoka o kojoj bruji region... (foto)

Prikupljeni podaci pokazuju da je praćena kako po Podgorici, tako i po Kotoru, gdje inače živi. To je bio razlog da joj se prije nekoliko mjesci dodijeli i policijska zaštita.

Prema dokazima do kojih su došli crnogorski istražitelji, ova kriminalna organizacija planirala je likvidaciju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, specijalnog tužioca Saše Čađenovića, bivšeg pomoćnika direktora policije Zorana Lazovića te njegovog sina Petra, inače službenika Agencije za nacionalnu sigurnost.

Akcija je, kako saznaje TVCG, počela rano jutros, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, pretresom više lokacija.

izvor RTCG.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more