IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD BEZ ODGOVORA: Vučićevo kolebanje o dolasku na Cetinje je marketinški trik… (foto)

Aleksandar Vučić još uvijek nije odgovorio na poziv SPC da 5. septembra, prisustvuje ustoličenju vladike Joanikija…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti… subota, 28.08. 2021… 11: 54…  BEOGRAD BEZ ODGOVORA: Vučićevo kolebanje o dolasku na Cetinje je marketinški trik… (foto)

Savjetnica za štampu predsednika Srbije Suzana Vasiljević, čiji je posao komunikacija sa medijima, nije odgovorila na telefonski poziv Pobjede i pitanje upućeno putem SMS- a i vibera – hoće li predsjednik Srbije ići u Crnu Goru na ustoličenje vladike Joanikija.

Dosadašnja praksa pokazuje da Vučić o vjerskim posetama u regionu odlučuje u poslednjem momentu, odnosno dan uoči nekog događaja – što je bio slučaj kada je išao na sahranu mitropolita Amfilohija, i u BiH da se pokloni žrtvama u Srebrenici.

Kolebanje oko donošenje odluke da li će 5. septembra u Crnu Goru ili ne, zapravo je Vučićev marketinški trik.

U tome mu pomažu mediji pod njegovom kontrolom koji sve vreme, dok on ne donese odluku, dižu tenziju i izmišljaju kako je položaj Srba neizdrživ tamo gdje Vučić treba da ide, blate rukovodsvo zemlje u koju on putuje i poslije višednevnog spinovanja i saopštavanja najbrutalnijih laži Vučić se odlučuje za put i prikazuje kolika je njegova žrtva na kojoj se zasniva njegova cjelokupna vladavina.

Čitaj još:   UGOSTITELJI PROTIV MJERA VLADE Crne Gore: Sutra otvaraju kafiće... (foto)

Od 2012. god kada je došao na vlast u Srbiji, prvo kao prvi potrpedsjednik Vlade, zatim kao premijer i sada kao predsjednik države, Vučić je samo jednom bio u Crnoj Gori – 1. novembra prošle godine i to ne u državnoj posjeti već na sahrani koju je organizovala SPC.

Razlog za višednevno oduglovačenje oko donošenje odluke da li će ići na sahranu mitropolita bio je ,,složeni politički trenutak”, kako je rekao Nebojša Stefanović, tadašnji ministar policije Srbije, a stvarni razlog je– dizanje tenzije bez koje predsednik Srbije i ne umije da funkcioniše…

Izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more