IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ: Ne pada mi na pamet da priznam GENOCID u Srebrenici…

BEOGRAD– Predsjednik Srbije Aeksanda Vučić rekao je da nema namjeru da ponižava Srbiju, uprkos brojnim pritiscima da ga sruše i u Srbiju ponovo na vlast dovedu „lutkarsko pozorište”.

Vučić je, na TV Prva na konstataciju da se od Srbije traži da prizna genocid u Srebrenici, naglasio da je već ušao u 10 godinu na vlasti, da su neki kao Angela Merkel vladali 16, neki 30 godina, ali neki i dvije i tri, te da je zadovoljan što je sve uradio ovo vrijeme.

„Da ponižavam Srbiju nemam namjeru. Znam kakvi sve udari čekaju. Vidim da su uložili stotine miliona eura za moje svrgavanje. Desetine miliona stranica odštapmpanih protiv mene…

Hiljade portala napravljeno je i finansirano od tajkuna i spolja ne bi li se srušila vlast u Srbiji, dovelo „lutkarsko pozorište“ na vlast sa ciljem da na vlasti bude neko kao 2008.kada je obezbjeđeno da Srbija nema reakciju na jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova“, objasnio je on.

Čitaj još:   Vučić: Zahvaljujući našem javašluku i neradu Crna Gora je postala nezavisna država...

Istakao je da njega samo zanima Srbija, da za nju živi i da ga je baš briga šta će da mu se desi.

„Ostao je politički testament najviše izgrađenih autoputeva. U decembru ćemo se pohvaliti sa deset autoputeva i brzih saobraćajnica u izgradnji. Neću završiti na smetlištu istorije. Možda u fizičkom smislu, ali u istorijskom kao moji prethodnici svakako neću“, podvukao je on.

izvor: Tanjug

RADOVAN Perović: Ne prolaze više bajke Vučićevih sluga…

Teško da su i najveći pesimisti očekivali da će nakon Read more

AMERIKA UVELA SANKCIJE BIZNISMENIMA BLISKE VUČIĆU

Sjedinje Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, Read more