IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMAN I KUKAVIČKI ČIN: “Gradonačelnika Podgorice napao Momčilo Kukuličić, poznati ŠOVINISTA i NASILNIK, a Mandićev DF još jednom…”

Iz podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista oglasili su se povodom današnjeg napada na gradonačelnika Ivana Vukovića tokom njegove posjete zetskom selu Balabani.

“Odbor DPS Glavnog grada snažno osuđuje današnji sraman i kukavički napad, zetskoj i široj javnosti, poznatog šoviniste i nasilnika, Momčila Kukuličića na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića. Aktivisti i funkcioneri DF su još jednom pokazali svu nemoć pred rezultatima i odnosom koji gradonačelnik i Glavni grad imaju prema Zeti od početka mandata”, navode oni.

Kako su istakli, stanovnici Balabana i Zete su pristojni i civilizovani ljudi.

“Ipak, pravu riječ i zahvalnost za impozantni kompleks u Balabanima, danas su izrazili civilizovani mještani kao i naši najmlađi sugrađani koji predstavljaju većinu u Zeti. I upravo će ta pristojna, civilizovana i kulturna većina odnijeti ubjedljivu pobjedu nad primitivizmom i šovinizmom na izborima koji se održavaju u maju naredne godine”, navode oni.

Čitaj još:   CRNA GORA: Nova KLETVA političara ''DABOGDA TE DRITAN POZVAO NA RAZGOVOR...''

izvor: SB

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more