IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: DRITANOVO izvinjenje LICEMJERNO I LAŽNO

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković za vijest jutra 14. septembra smatra, kako je rekla u Jutarnjem programu Rujna zora na Gradskoj televiziji, licemjerje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da se izvinjava Cetinjanima za sve što se dogodilo na Cetinju.

“Toliko licemjerje nije odavno zapamćeno na političkoj sceni Crne Gore. To izvinjenje je licemjerno i lažno i ne može izbrisati ono što se dogodilo na Cetinju.

Iza toga stoji uporno insistiranje istog tog podpredsjednika Vlade i premijera Zdravka Krivokapića da po cijenu i žrtava na Cetinju tog dana se ustoličenje Joanikija desi upravo tamo – u centru duhovnosti, istorijskom i centru državnosti Crne Gore”, ocijenila je u Presingu Vuksanović-Stanković.

Građanski pokret URA, kaže, doživljava kao najveću izdaju i prevaru Crne Gore od 1918. godine.

“Moguće da se u URI nešto dešava, ali ne vjerujem u te njihove podjele. Vjerovaću kada koleginice iz poslaničkih klubova stanu jasno svojim glasovima iza nacionalnih interesa Crne Gore, iako mislim da je toliko štete napravljeno da će trebati vremena da se to ispravi”, rekla je Vuksanović-Stanković komentarišući oprečne stavove koji stižu iz opštinskih odbora URE.

Ako bismo to uzeli za ozbiljno, dodaje, onda imamo samovolju predsjednika Abazovića u svojoj političkoj partiji gdje Glavni odbor zauzima jedan stav povodom ustoličenja Joanikija, cetinjska URA glasa da se ustoličenje ne desi na Cetinju, dok lider te političke partije djeluje spolja na način da ga ne zanima šta misle organi njegove stranke ni šta misli cetinjska URA.

Čitaj još:   OBJESIO SE ZBOG DUGOVA: Kamatari ga otjerali u smrt, OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO... (foto)

“Da li je došlo do podjela u smislu oprečnih stavova ili je posrijedi nešto drugo jer se približavaju izbori na Cetinju pokazaće vrijeme. Kada dođe do promjene vlasti gospodin Abazović zajedno sa Krivokapićem moraće da odgovara za izdaju svoje države”, istakla je Vuksanović-Stanković.

Većinska Crna Gora pokazala je 5. septembra na Cetinju otpor prema, kako je rekla, kleronacionalističkoj i fašističkoj politici koju sprovodi ovdašnja Vlada.

“Posljedice rada te Vlade su podjele u društvu. Cetinje je jasno pokazalo otpor. Simbol slobode Cetinje i Crne Gore je upravo Belveder koji nije pao i nikada neće pasti.

Ovdje je Vlada pala na ispitu i pokazala svoje pravo lice a to je da služe interesima zvaničnog Beograda. I zato se desio skup ne samo petog, već i u neđelju na Cetinju i jasno je stavljeno do znanja gdje je većinska Crna Gora”, naglasila je Vuksanović-Stanković.

To je, ističe, građanska, multietnička i evropska Crna Gora.

“Temelji te Crne Gore su dolaskom na vlast ove “ekspertske Vlade” i te kako poljuljani. Ali, upravo ti događaji i taj način politike doveli su do otpora. Taj talas otpora je krenuo i niko ga više ne može zaustaviti i zato više neće biti isto. Pokušaćemo mirno, dostojanstveno da pokažemo prkos ovoj politici i da reformisanim snagama na vanrednim parlamentarnim izborima dođe do ključnih promjena koje će Crnu Goru uvesti u EU”, zaključila je Vuksanović-Stanković.

izvor: antenaM.me

Čitaj još:   TELEFON ZA VAS: Nikada niste čuli za njega, a ovo je već PETI MODEL (foto + video)
Tantalove muke šerifa DRITANA od Bojane ili: ”Neće Ura dat”

Posljednju u nizu neće- dati- Ura momenata je ovaj, vezan Read more

PODGORICA: Spremni dokazi za DRITANA…

Predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije Nikšić Jelena Marković kazala je Read more

Đurašković: DRITAN direktno odgovoran za otimanje Cetinjskog manastira

Mijenjajući stavove iz dana u dan, Dritan Abazović mora da Read more

Antena M OTKRILA kojeg visokokotiranog kriminalca u Spužu je posjetio DRITAN

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović saopštio je da je on posjetio Read more