IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Autobus sletio sa puta u Vakufu, povrijeđen veliki broj putnika… (foto)

Prevrnuo se autobus nakon što se sudario sa putničkim vozilom, tom prilikom povrijeđeno je 16 osoba…

GORNJI VAKUF: BiH, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, subota 18.09.2021… 00: 39… UŽAS: Autobus sletio sa puta u Vakufu, povrijeđen veliki broj putnika… (foto)

U mjestu Pajić polje na području Gornjeg Vakufa prevrnuo se autobus nakon što se sudario sa putničkim vozilom, tom prilikom povrijeđeno je 16 osoba.

Kako je za medije kazao glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić četiri osobe su teže povrijeđene dok je 12 putnika zadobilo lakše povrede.

Danas oko 15.30 sati na lokalnom putu u mjestu Pajić polje dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo “fiat” kojim je upravljala S. Z. iz Gornjeg Vakufa i autobus “mercedes” kojim je upravljao A.D. iz Bugojna- kazao je Hodžić.

Čitaj još:   AKO VAM TRNE RUKE, nije dobar znak: Hitno se obratite ljekaru, možda imate jednu od ove DVIJE BOLESTI... (foto)

Pripadnici MUP- a SBK izvršili su uviđaj…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   PUTIN I NAREDNI POTEZ: Ukrajina sama ne može protiv Rusije, spajanje pripojenih regija, jedan grad mu je problem... (foto, video)