IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KĆERKA BILL GATES UDALA SE ZA MILIONERA NAJILA NASSARA- NAKON TAJNOG ŠERIJATSKOG VJENČANJA…(foto- video)

KĆERKA BILLA GATESA UDAJLA SE ZA MILIONERA NASSARA: Tajno su se vjenčali po islamskom obredu…..

Jennifer Gates (25), kći Billa i Melinde Gates udala se u subotu poslijepodne za Nayela Nassara (30). Svečanost je održana na veličanstvenoj ceremoniji priređenoj na 124 hektara velikom imanju Gatesovih u Westchesteru u New Yorku.

Vjenčanje u subotu bilo je, zapravo, drugo jer je u petak održana tajna vjerska ceremonija s obzirom na to da je mladoženja, inače egipatski milioner i jahač, islamske vjeroispovijesti.

Mladenka je nosila vjenčanicu dizajnerice Vere Wang, a devet djeveruša bilo je odjeveno u tamno zelene haljine te su sve zajedno pozirale fotografima u romantičnom, jesenskom ugođaju prostranog imanja.

Okupljanje uzvanika počelo je oko tri popodne nakon čega je uslijedila civilna ceremonija vjenčanja. Među gostima, najraspoloženiji su bili roditelji mlade, Bill i Melinda.

Čitaj još:   RAZLIČITI MOTIVI Srbijanaca i Švajcarca u DOHI: Provokacije na sve strane- Vlahović se hvatao za međunožje, Džaka psovao sve redom na maternjem jeziku... (foto, video)

Svadbeno slavlje počelo je oko pet sati popodne, a gosti su uživali u za tu priliku posebno izgrađenim i međusobno povezanim velikim staklenicima u kojima su posluženi prvo kokteli i druga pića, a zatim i večera te na koncu svadbena torta. Svadba je navodno koštala dva miliona dolara.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more