IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pismo novinara Dodiku: TI SI ZLO, IDI, VEĆ UVELIKO KASNIŠ…

Reakcije na huškačke nastupe Milorada Dodika se ne smiruju. Među onika koji ukazuju na pogubnost Dodikovog govora, ali i djelovanja je banjalučki novinar Slobodan Vasković, prenosi sarajevsko “Oslobođenje”.

U reakciji, formulisanoj kao pismo upućeno Dodiku, tvrdi, između ostalog, kako svaki put kada spomene ugroženost Srba, lider SNSD-a dodatno doprinese njihovom nestanku.

Vaskovićevo pismo Dodiku prenosimo u cjelosti:

Moraš da ideš. Već uveliko kasniš. Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti si nemilosrdni, beskrupulozni, otrovni istrebljivač srpskog naroda!

Svaki dan tvog boravka u BiH, Republici Srpskoj, je novi dan stradanja Srba, kao naroda i svakog Srbina pojedinačno. I svakog čovjeka, ma kako se zvao i koje vjere bio, koji živi u državi.

Svaki put kada ti pomeneš zaštitu Srba, oni su još ugroženiji; Padnu nove srpske glave – bilo od bolesti, bilo od droga kojima ih tvoji saučesnici truju, bilo od neimaštine, bilo od terora koji nad Srbima sprovodiš, zajedno sa zločincima kojima si okružen.

Čitaj još:   SKANDAL: I DODIK se uključuje u izbore u NIKŠIĆU

Svaki put kada ti pomeneš pravoslavlje, pravoslavaca je sve manje; Slamaju se kao pokošeno snoplje! Svaki put kada lažno ustvrdiš da si ti Srbin i pravoslavac – bogohuliš, a tvoju blasfemičnost plaća narod dankom u dušama. Ti si najveće prokletstvo za Srbe koje im se desilo u poslednjih 100 godina i koje je spremno da narod biološki uništi. Svaki tvoj postupak je novi krug fizičkog nestanka djela naroda; Svaka tvoja riječ je mač koja odsječe novu srpsku glavu.

izvor: http://oslobodjenje.ba

DODIK PRITISNUT UZ ZID, KOMANDANT NATO ŠTABA MU PORUČILA…

Brigadni general Marti Bisel, komandant NATO štaba u Sarajevu, preuzela Read more