IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić, koga rijetko možete vidjeti u nekoj opuštenoj atmosferi, zapjevao je sa muzičarima pjesmu ‘Tamo daleko'…

SUBOTICA: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18.10.2021…18: 45… VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić u sevdahu ili ipak ne: U vinariji u Subotici zapevao „Tamo daleko“, danas sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom na ceremoniji i to na obilježavanja početka rekonstrukcije pruge.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio snimak na kome se vidi kako u jednoj vinariji zajedno sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem pjeva pjesmu “Tamo daleko”.

Vučić, zajedno sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom prisustvovao otvaranju radova na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Subotica– Horgoš– Segedin.

„Srbin i Mađar – prijatelji i braća“

Vučić je na Instagramu objavio fotografiju i sa predsednikom Skupštine Vojvodine Ištvanom Pastorom, napravljenu na istom salašu.

„Srbin i Mađar– prijatelji i braća, sviraju i pevaju “Ðurđevdan“. A, iza toga sledi Vladislav Petković Dis: Ne marim da pijem…“, napisao je Vučić ispod fotografije…

Čitaj još:   MASKIRANI RAZBOJNICI NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Zaustavljali vozila, palicama razlupali sve redom, ima povređenih, traga se za čak 9 osoba... (foto)

Nakon ceremonije Vučić se fotografisao sa muzičarima.

“Viktora nisam slikao, a ja ne samo da se ne stidim već se ponosim i srpskim i mađarskim muzičarima, obostranim gostoprimstvom. Neka nama uvijek da živi prijateljstvo Srba i Mađara!”, napisao je Vučić uz objavu na svom nalogu “buducnostsrbijeav” na Instagramu…

izvor Nora.rs

Dnevni horoskop za 28. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more