IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEKI DETALJI UBISTVA ZAUVIJEK ĆE OSTATI MISTERIJA: MURAT PLANIRAO DA UBIJE MAJU, ILI SU SE POSVAĐALI U VOŽNJI?

Pravosuđe zatvara slučaj ubistva Kraljevčanke Maje Odalović (35) koju je hicem iz pištolja usmrtio Murat Pepić (55), Tutinac sa kojim je bila u vezi a koji je kasnije sebi oduzeo život vješanjem, ali mnogi detalji ovog zločina zauvijek bi mogli da ostanu nerazjašnjeni i misteriozni.

Tijelo Maje Odalović pronađeno je u četvrtak u Ibru, kanjonu ove rijeke nadomak Ribarića kod Tutina, poslije čega je utvrđeno da je ubijena metkom iz malikalibarskog oružja ispaljenim u sljepoočnicu.

Pronađen prvo automobil, pa Pepić

Istraga je naredne noći utvrdila da iza ubistva stoji Pepić, a u petak kada je pronađen njegov “golf 4” i čahura metka ustanovljeno je da je Tutinac u ovom automobilu ubio Maju.

Za Pepićem su tragali i policija i njegova familija sve do subote popodne kada ga je rođak pronašao obješenog u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba, par kilometara od sela Draga kod Tutina u kome je živio.

Pretpostavka je da je Murat Pepić pošto je Maju ubio i njeno tijelo bacio u Ibar na neprisupačnom i od pogleda zaklonjenom dijelu kanjona, otišao svojoj kući u Dragu, ostavio automobil u garažu, a zatim pješice nastavio ka Vrbi gdje je digao ruku na sebe. Pištolj kojim je počinjen zločin za sada nije pronađen.

Sve upućuje da je Pepić u srijedu popodne otišao do Vrbe, sela kod Kraljeva koje se isto zove kao i njegovo, i da je Maja ovdje ušla u njegov automobil u kome je ubijena.

Čitaj još:   RACIJA U TUTINU: Blokirani svi prilazi gradu...

Od mjesta gde je nesretna Kraljevčnaka sela u kola do Bejtovog vrta na Ibru kod Ribarića gdje ju je Pepić mrtvu bacio u rijeku ima 120 kilometara.

Misterije

Nije isključeno da će zauvijek ostati tajna da li je Maja dobrovoljno sela u “golf” ubice ili ju je on natjerao, možda čak u iz prijetnju pištoljem.

Vjerovatno se nikada neće saznati da li je ubica prije nego što je došao po Maju planirao da je ubije ili je tokom vožnje došlo do svađe usred koje je potegao pištolj.

Također, ubica i žrtva u grob su odnijeli tajnu gdje je, na kom dijelu puta, i u koje vrijeme Tutinac ispalio metak Kraljevčnaki u sljepoočnicu i koliko ju je dugo vozio mrtvu.

Kada je Murat Pepić bacio Majino tijelo u Ibar i kada je digao ruku na sebe takođe bi moglo da ostane nepoznanica.

Istraga je pokazala da su njih dvoje neko vrijeme bili u vezi, a pronijela se priča da je Murat Pepić ove godine na crnogorskom primorju gdje su zajedno ljetovali pretukao Maju, ali i da su poslije ovoga njih dvoje ostali u kontaktu, piše Kurir.rs.

Maja je bila samorhana majka, kako pričaju u Vrbi kod Kraljeva, davala sve od sebe da djetetu obezbijedi pristojan život. Murat Pepić je nekada imao suprugu sa kojom se razveo, držao je kafanu tik uz put Tutin – Ribariće, a povremeno je odlazio da radi u Njemačku.

Čitaj još:   SANDŽAK: ŠOK- RIFAT SE NIJE UBIO, VEĆ JE ZADAVLJEN?!

izvor: hajat.ba

UŽAS U TUTINU: Učenik Gimnazije u TUČNJAVI UBODEN NOŽEM U STOMAK…

Učenik (17) gimnazije u Tutinu uboden je nožem u stomak... Read more

DETALJI SAMOUBISTVA MAJINOG UBICE MURATA: Pucao sebi u glavu…

Tijelo Murata P. (55), osumnjičenog za ubistvo Maje O. (35) Read more

RACIJA U TUTINU: Blokirani svi prilazi gradu…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova policijske uprave Novi Pazar, zajedno sa Read more