IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ: Nisam glup da ne vidim, da ispadam ljudima iz frižidera, sebi sam dosadio… (foto, video)

Aleksandar Vučić izjavio je da se ne žali da ga nema na programima Radio telezije Srbije (RTS), navodeći da će se to desiti kada bude morao, jednom godišnje i da ga neće biti do Nove godine…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20.11.2021…00: 52…  VUČIĆ: Nisam glup da ne vidim, da ispadam ljudima iz frižidera, sebi sam dosadio … (foto, video)

„Nisam osam, devet mjeseci bio u večernjem teriminu na RTS, ima me svaki dan kao predsednika, ne kao stranačkog prvaka. Malo sam preterao, nije svaki dan“, rekao je Vučić u Subotici na otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme d.o.o.

Kako je naveo, nije „arogantna budala da kaže da ga nema, a nekima se čini da je sveprisutan zbog velikog broja aktivnosti i možda zato što je utisak da je u odnosu na druge politačare dominatan“.

„Nisam glup da ne vidim da ‘ispadam ljudima iz frižidera’, sebi sam dosadio. Samo sam pitao zašto neki mogu, a neki ne mogu da gostuju (na RTS)“, rekao je Vučić povodom tvrdnji iznetih na svom nedavnom gostovanju na TV Hepi.

Čitaj još:   PORUKA NOVOPAZARACA VUČIČU:"Što si jeo pitu, jeo si...!" (foto i video)

Dodao je da na to pitanje nije dobio odgovor.

„Nisam se žalio da li ja gostujem, nego samo pitao kako može na RTS da gostuje urednik nekog niskotiražnog medija, ili portala, a ne može najtiražnijih novina“, rekao je Vučić na novinarsko pitanje zašto urednik „Informera“ ne može da gostuje na RTS…

izvor Danas.rs

Aleksandar VUČIĆ: NAVIJAT ĆU ZA MAROKO PROTIV HRVATSKE, TO SU NAŠA BRAĆA… (video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanje novinara za Read more

Vučić, moli ljude iz Tutina: Otkrio gdje će primiti drugu dozu vakcine! (foto i video)

Vučić rekao da će najvjerovatnije primiti drugu dozu vakcine protiv Read more