IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Bik, Vaga i Blizanci sarađuju, Rak zavodnik, Lav nesiguran, Djevica pozitivna, kod Škorpije burno, Strijelac čezne za slobodom, Jarac otuđen, Vodolija trese svijet, Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 28. novembar 2021. godine.

OVAN

Period stagnacije se kod vas konačno završava. Spremni ste da se posvetite željenim poslovnim promjenama. Voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do toga da vaša veza napreduje. Problemi sa vidom.

BIK

Današnji dan vam donosi puno izazova koje ćete morati da prevaziđete ako želite da budete poslovno uspješni. U vašem bliskom okruženju dolazi do spajanja sa osobom koja pokazuje jako interesovanje. Prijaće vam odmor.

BLIZANCI

Današnji dan bi mogao da vam donese neke manje komplikacije na poslovnom polju. Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada. Na korak ste od mogućeg početka veze. Prijaće vam neki vid opuštanja.

RAK

Ukoliko ste planirali da pravite promjene na polju posla, u tome možete biti uspješni danas. Dirnuti ste partnerovom pažnjom. Lijepo vam je i uživate u trenucima koje provodite zajedno. Dobro se osjećate.

LAV

Danas biste veoma lako mogli da nastupite pogrešno i da na poslovnom polju dođete do nekih komplikacija. Moguće je da postoji sukob između vas i partnera, koji ne možete baš lako da riješite. Posavjetujte se sa ljekarom.

Čitaj još:   Događaji koji su obilježili sportsku 2022: Najljepšu priču o odnosima u regionu ispisali su– navijači, Bosanskohercegovački i crnogorski... (foto, video)

DJEVICA

Polako vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti koje će vam doneti priliku za uspjeh. Imate osjećaj da voljena osoba nije sasvim posvećena vama i postajete ljubomorni pomalo. Problemi zbog stresa.

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete na polju posla imati neke komplikacije i otežanja koja nećete moći lako da riješite. Današnji dan vam donosi manje rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o stomaku.

ŠKORPIJA

Skloni ste tome da burno reagujete kada vam neke okolnosti ne idu u prilog. Moguće je da ćete danas biti pod tenzijom. Voljeli biste da ostvarite novu vezu ali vam nije lako da ostvarite novo poznanstvo. Manji pad imuniteta.

STRIJELAC

Moguće je da niste dobili podršku za napredovanje i proširenje posla, pa ste zbog toga nezadovoljni. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vas šarmirati. Mogući su problemi sa zglobovima.

JARAC

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume na poslu. Neće vam biti lako da ostvarite sve svoje planove. Upoznajete zanimljivu osobu i dobijate želju da se vašem odnosu posvetite malo više. Problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Očekuje vas nepovoljan dan za poslovno polje. Nemojte da očekujete sada velike promjene. Moguće je da vam odnos sa voljenom osobom postaje nestabilan i da se brinete za opstanak vaše veze. Loša probava je naglašena.

Čitaj još:   DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2019...

RIBE

Iako ste imali neke veće troškove, uspjećete da regenerišete svoje finansije u narednom periodu. Često mislite na osobu sa kojom želite da uđete u vezu. Spremni ste da joj pokažete svoja osjećanja. Smanjite unos alkohola.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more